Székesfehérvári perverz emo-s csajt keresek, vagy csajokat. Kavarni, meg hülyülni és egymást szadizni. EMO-s 25/F Van vállalkozó szellemű leányzó?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 11:08
1/7 anonim válasza:
25 évesen már nem divat az emo, te szerencsétlen :(
2/7 anonim válasza:
#1 Az emo nincs korhoz kötve, te gyökér.
16/L
4/7 anonim válasza:
Ez nem korhoz kötött hanem szellemi szinthez, mert egy normális ember nem lesz EMO-s :)
5/7 anonim válasza:
de korhoz kötött!mivel tini korban a legdepisebbek az emberek és ez a stílus pont kapóra jön!és mielött bármelyik emo elkezdene rákontrázni én is emo voltam DE KINŐTTEM!
6/7 anonim válasza:
Aki egyszer Tényleg az volt az mindig az marad. Jó , gondolom a vagdosast kinovi, de az érzelmek meg maradhatnak. 28 éves nőt ismertem aki pengékkel végzett magàval. mert annyira nem birta.
A kérdésre pedig:
Nem jo otlet a gyik -ot hasznalni tarskeresonek. Hulye valaszokat fogsz kapnu csak.
7/7 anonim válasza:
Jajj de okii itt mindenki... nem vagdossuk magunkat, szerencsétlenek... és nincs olyan hogy emos, muffinkáim...
Xxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!