Tarskereson meg ismertem egy csajt?
Figyelt kérdés
De ennyi a beszelgetes :altalaban reszerol: Ertem,szia,hogy vagy,ho ejt....Most,hogy inditsak?:D Sokszor egesz regenyt irok neki.Amugy ő ir ram,es nem en(kivancsi voltam,hogy ir-e? Es irt :)).
Szerintetek akarhat valamit?
2014. aug. 31. 11:04
1/7 A kérdező kommentje:
jo ejt*
2014. aug. 31. 11:05
2/7 anonim válasza:
Oh, ismerős. A legtöbb ilyen csak unatkozik és abban bízik, hogy majd te szórakoztatod. Engem le szokott lombozni, hogy alig hajlandó válaszolni.
3/7 A kérdező kommentje:
altalaban vissza kerdi,amit en is kerdezek :D Eskuszom,hogy gyonyoru lany...Valoszinu csak unatkozik.
2014. aug. 31. 11:09
4/7 anonim válasza:
Én lány vagyok és azt én sem szeretem ha valakivel nem lehet beszélgetni..:/ pl hogy folyamatosan csak egyszavas válaszokat ad, nem dob fel semmilyen témát, egyáltalán nem érdeklődik stb...aztán egy idő után megunom hogy én töröm magam hogy tudjunk vmiről beszélgetni és inkább nem írok semmit:) de úgy tűnt észre se vette hogy elmentemxD
5/7 A kérdező kommentje:
ohhh :/
Lehet nyitnom kellene fele...De o tette ki a hirdetest...Miert nem kerdez semmit? Vagy miert nem mondja,hogy ronda vagyok :S
2014. aug. 31. 11:17
6/7 anonim válasza:
Hagyd a 3,14csába, ha nem keres magától akkor nem is érdekled igazán.
7/7 A kérdező kommentje:
ok
2014. aug. 31. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!