Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti bírnátok egy ilyen csajt,...

Ti bírnátok egy ilyen csajt, mint én!? Több, lent.

Figyelt kérdés

Nagyon durván fiús a személyiségem. Gamer vagyok, quadoztam, imádom, imádom, és kimondhatatlanul megszállottja vagyok a sci-fi és akció filmeknek, imádom a horrort, imádom a motorokat, megőrülök a fekete cuccokért, rocker vagyok, kiskoromban már Call Od Dutyztam, autókat gyűjtöttem. Utálom a szoknyát, a magassarkút, ha fizetnének se venném fel. Rühellem a rőzsaszínt és a pirosat, a tini p.csákat, és kimonhdtatlanul utálom a One Directiont és hasonlókat. +, elég magas vagyok. Ja, hozzáteszem, nem csípem a vígjátékokat, és szeretem a focit.

Néha elgondolkodok magamon, hogy... WHAT THE F*CK?

2014. szept. 4. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
bejövős a stílusod :D
2014. szept. 4. 16:41
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne csajom, már mennék is érted ;)

De ha esetleg a goth szubkultúra követője vagy, akkor pár perc alatt lezavarok egy szakítást és már megyek is érted!

2014. szept. 4. 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2014. szept. 4. 16:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Tudod, mi az a parancsnoki lánc?
 5/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyvalamiben nem különbözöl a többi lánytól tuti: Te is utálod a csúnya srácokat...
 6/16 A kérdező kommentje:

5.:

Nekem mindig az tetszik, ami másoknak "fújj,." Szóval, nem tudom.

2014. szept. 4. 16:44
 7/16 Mr. Truth ***** válasza:

nem lehetsz több 16 évesnél... hidd el alakulni fog még a szeméyliséged... most még képlékeny...

De igaza van az elöttem szólónak... a Nő akkor is nő marad aki nem szereti a csunya srácokat... :D Ezen mondjuk nevettem. ...

2014. szept. 4. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Havernak jó, de párkapcsolatot nem kezdenék vele.
2014. szept. 4. 16:45
 9/16 anonim ***** válasza:
57%
Hetero vagy? Az is megfordult a fejemben, hogy egy leszbikus kapcsolatban lehetnél a ,,férfi". Nem sértésnek szántam.
2014. szept. 4. 16:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok, ofcourse.
2014. szept. 4. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!