Ki teheti meg jobban, hogy válogat? Férfi vagy nő?
Most a válogatást nyilván nem úgy értem, hogy belépsz egy kocsmába, és ott 10 pasiból 10 nem kell, illetve ugyanez egy lepukkant szórakozóhelyen.
De vannak néhányan, akik a legkisebb gigszer, gond, apróság miatt "áh hagyjuk ez a nő egy idióta" vagy "hülyén áll a haja, nem jó pasi ez"
Mennyire szabad, lehet igy válogatni? Elvileg a nők jobban megtehetik, szerintem ők mondhatják, hogy "nekem ezek a feltételeim, ha nem tetszik keress más nőt, nekem van miből válogatni" ami nagyképűség, de pasi sem mondhatja hogy "sportolt vagyok, jó a szövegem, bármelyik bigét megkaphatom".
láttad te az én listámat? :D
szerintem ez a válogatás ez nem így megy...mert lehet elkönyvelsz valakit ránézésre és hoppá kiderül, hogy teljesen olyan amilyet keresel...a felszín alá kell nézni...persze ha te szőke nagymellűt keresel akkor nem fogsz egy barna kis mellűvel összejönni ha kötöd az ebet a karóhoz...és mind2 oldalon meg van aki válogathat és aki "senkinek nem kell"...
szerintem az aki nincs kétségbeesve és nem akar mindenáron kapcsolatot.
én például sokat válogatok. de csak azért mert tökéletesen megvagyok egyedül is. akkor meg miért érjem be akárkivel?
lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!