Szerintetek az idősebb szereti a fiatalabbakat? Ha teheti a fiatalabbat választja?
Figyelt kérdés
17 éves làny vagyok.A korombeli fiùk sose vonzottak nagyon,de az idősebbek igen.A legjobb baràtnőmmel mindig beszélgettünk ilyenekről meg mondogattuk amikor a kedvenc zenészeink képeit néztük,hogy "Minek neki a vén pulyka amikor megkaphatja a friss pilit?".2014. jan. 6. 00:38
2/9 anonim válasza:
ÉÉÉÉÉÉsssss... Pontosan a magad fajták miatt tart ott a világ, ahol tart.
3/9 anonim válasza:
szerintem nem az életkoron múlik, max annyi hogy a fiatalabb többnyire jobban néz ki. persze nem mindegy milyen korosztályban és hogy mennyi a korkülönbség
4/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki a maga korosztályában keresi a párját, persze akad pár kakukktojás. Szerintem az idősebb palik csak egy éjszakai tornashow erejéig akarnak elcsábítani, vagy szeretőnek akarnak tartani egy ilyen fiatal lányt, de semmiképpen se számíts komoly kapcsolatra.
9/9 anonim válasza:
Azért a "vén pulyka" mert az le tud tenni mást is az asztalra a szépségen kívül, veled ellentétben. Amelyik pasi pedig beéri csak a szépségeddel, azt nem sajnálja tőled senki, kicsiszívem!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!