Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Emberek őszintén, miért bűn...

Emberek őszintén, miért bűn az, ha valaki válogat?

Figyelt kérdés
Sokat tapasztaltam, hogy megvetik azokat, akik nem jönnének össze minden fűvel fával, és ezt látom ezen az oldalon is. Én férfi létemre mondom, hogy nekem nem csak az számít, hogy legyen lyuka, hanem tetsszen arcra és testre, mellé legyen normális hűséges. Pontosan mire mondogatjátok valakinek, hogy ne válogasson? Ezzel egyes embereknek csak az önbizalmát veszitek lejjebb.
2013. szept. 7. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Általában nem azzal van a gond, hogy valaki válogat. Hiszen minek jönne bárki is össze olyan emberrel, aki nem tetszik neki?

Inkább az szokott a gond lenni, hogy valaki csak és kizárólag a külső alapján válogat.

2013. szept. 7. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hűség?!Mai világban?!Húha....
2013. szept. 7. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
azért mondjuk ezt mert nem létezik tökéletes nő, és itt a legtöbben ilyet keresnek
2013. szept. 7. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs azzal baj,ha válogatsz,én sem jönnék össze pl egy ápolatlan,zsíros hajú,rohadó fogú pasival,viszont ennek is van túloldala....van akinek hatalmasak az elvárásai,mindenkiben talál valami kivetni valót.....

Az ilyen embereknek nem való komoly kapcsolat,néha szexeljen egy fullos bigével,de tökéletes ember/nő nem létezik,mindenkinek van hibája,akár külsőre,akár belsőre.....

2013. szept. 7. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de szerintem igenis kell a külső alapján is válogatni. Nyilván nem fogok olyan valakivel összejönni, aki külsőre nem jön be. Nincs külön típus, aki kifejezetten bejön, végül mindig a belső dönt, de nem fogok olyan valakivel összejönni, akinek csúnyák a fogai, ápolatlan, hájas, stb. Amit én nyújtok, azt elvárom a kiszemelttől is. 23/L
2013. szept. 7. 15:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Az én barátom szerint egy nagy hülyeség, hogy nincs tökéletes van egy 4 éves kapcsolata, és mindenben megfelel neki. Én is egyszer mondtam neki, hogy sajnos nincs tökéletes, de mondta hogy jó nagy hülye vagyok, mert ez elég gyér felfogás, és beláttam igaza van.
2013. szept. 7. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Ki sokat válogat, nem dug eleget.
2013. szept. 7. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Barátodnak nincs igaza,mert senki sem tökéletes....

Úgy értem,az ember nem hibátlan,biztos tudna felhozni olyan dolgokat,amik néha zavarják a párjában....tökéletes kapcsolat sincs....van jól működő kapcsolat,és van kevésbé jól működő kapcsolat,de nézeteltérések,és viták mindenhol vannak...nem attól lesz tökéletes egy nő/férfi,hogy hibátlan a külseje,vagy a belső értékei,hanem hogy egyáltalán nem hibátlan,de te így fogadod el,és egy kapcsolat sem attól lesz tökéletes,hogy nem veszekedtek,és

nincsenek akadályok,hanem attól lesz jól működő a kapcsolatod,ha vannak,de együtt átvészeltek mindent....

Én például egy "tökéletes" kapcsolatban nem tudnék élni,ahol a párom mindig azt mondja,amit hallani akarok,elkényeztet,kinyalja a se..gemet,sosem veszekszik velem,mert egy idő után unalmassá válna,ez az egyhangú élet....

Sokan élnek úgy szingli ként,hogy a tökéletes után kajtatnak,nekem is van egy ilyen fiú barátom,röhögve meséli,hogy ezt,és azt a csajt ezért dobta,meg azért,ez levetkőzött,és nem jött be neki a teste,azon van egy kis felesleg,ez túl hisztis,féltékeny típus...

És most hol tart?

31 éves,van egy kutyája,egy szép lakása,és egyedül él,mikor bedepizik az egyedülléttől,én szoktam vigasztalni....

2013. szept. 7. 19:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Én azt nem mondtam, hogy külsőnek hibátlannak kell lennie csak legyen egy kis extra dolog amiben vonzalmat látok. A barátom meg tényleg egy hibátlan kapcsolatban él, első évükben elég sokat veszekedtek, volt mikor szidták is egymást és szakítottak is, csak rájöttek később, hogy miben hibáztak és elkezdtek megváltozni, és tényleg egy tökéletes hibátlan kapcsolatban élnek, nem csak mesébe léteznek ilyenek, aki meg azt hiszi, hogy ez nem lehetséges az az élethez is pesszimista negatív.
2013. szept. 7. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
jó nem kell ennyire bizonygatnod,akkor elhiszem :)
2013. szept. 7. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!