Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti adnátok valamiféle...

Lányok ti adnátok valamiféle esélyt többi lent?

Figyelt kérdés
Szoval megismertem egy srácot nagyon rendes. 3 honapja irogatunk kétszer találkoztunk. eléggé érzékelteti hogy ő többet akar mint barátság de én mondtam neki (mert szerintem ennyi idő után kicsit gyors ez tehát siet) h most nem akarok kapcsolatot. utána ezen kicsit vitáztunk aztán elnézést kért. szerintetek itt most ki a hibás? ő volt tul nyomulos vagy csak szerintem müködik ez a fiu lány barátok vagyunk? Ő azt gondolja szerintem hogy ennyi idő kb 3 honap ismerkedünk hogy már bejövünk egymásnak meg minden

2014. szept. 4. 09:34
 1/5 anonim válasza:
Szerintem a 3 hónap egyáltalán nem túl gyors, de te kell érezd.
2014. szept. 4. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
3 hónap nem kevés, és nem volt nyomulós ma srác, csak neked nem jön be. Nincs ezzel gond, ha nem áltatod kamu indokokkal, és tisztázzátok, hogy te csak barátkozni akarsz.
2014. szept. 4. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért mondtad neki, hogy nem akarsz most kapcsolatot, ha a fiú szimpatikus? Miért nem azt mondtad,hogy ismerjük meg jobban egymást?
2014. szept. 5. 11:04
 4/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz járni vele, akkor ne és kész. A te döntésed!
2014. szept. 5. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
3 hónap ismerkedés és utána akar randira hívni az nem gyors. Szóval csak szimplán nem jön be neked a csávó. Vagy külsőre, vagy belsőre nem fogott meg téged annyira. Kész pont. Közöld vele a tényeket, aztán meg adios.
2014. szept. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!