Lányok ti adnátok valamiféle esélyt többi lent?
Figyelt kérdés
Szoval megismertem egy srácot nagyon rendes. 3 honapja irogatunk kétszer találkoztunk. eléggé érzékelteti hogy ő többet akar mint barátság de én mondtam neki (mert szerintem ennyi idő után kicsit gyors ez tehát siet) h most nem akarok kapcsolatot. utána ezen kicsit vitáztunk aztán elnézést kért. szerintetek itt most ki a hibás? ő volt tul nyomulos vagy csak szerintem müködik ez a fiu lány barátok vagyunk? Ő azt gondolja szerintem hogy ennyi idő kb 3 honap ismerkedünk hogy már bejövünk egymásnak meg minden2014. szept. 4. 09:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem a 3 hónap egyáltalán nem túl gyors, de te kell érezd.
2/5 anonim válasza:
3 hónap nem kevés, és nem volt nyomulós ma srác, csak neked nem jön be. Nincs ezzel gond, ha nem áltatod kamu indokokkal, és tisztázzátok, hogy te csak barátkozni akarsz.
3/5 anonim válasza:
Miért mondtad neki, hogy nem akarsz most kapcsolatot, ha a fiú szimpatikus? Miért nem azt mondtad,hogy ismerjük meg jobban egymást?
4/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz járni vele, akkor ne és kész. A te döntésed!
5/5 anonim válasza:
3 hónap ismerkedés és utána akar randira hívni az nem gyors. Szóval csak szimplán nem jön be neked a csávó. Vagy külsőre, vagy belsőre nem fogott meg téged annyira. Kész pont. Közöld vele a tényeket, aztán meg adios.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!