Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok a legjobb...

Szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

12 éves fiú vagyok, tudom furán hangzik, de életemben elöször szerelmes lettem a legjobb lány barátomba.

Az van jött az osztályunkba még tavaly évben egy lány

és, hát belészerettem, de közben ő lett a legjobb lány barátom.

Úgy érzem, hogy ő is szeret, de legalábbis kedvel engem, na az a kérdésem hozzátok, hogy elmondjam-e neki, hogy szerettem, de lehetséges az, hogy ez befolyásolya a kapcsolatunkat vagy ne mondjam el és majd lesz valahogy.Propáltam már feléje közeledni, úgy , hogy megfogtam a kezét, amikor szomorú volt haza kisértem. Tudom nrm nagy dolgok ezek, de ti mit tanácsoltok

mondjan el neki vagy sem vagy van valami lehetöség amivel rájöhrtnék.

#szerelem #szerelmed vagyok a legjobb barátomba
2014. szept. 2. 07:27
 1/4 anonim ***** válasza:
"Legyen bátorságod bevallani neki hogy szereted, vagy legen erőd végignézni hogy más tette meg helyetted."
2014. szept. 2. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Első, ez honnan idézted?
2014. szept. 2. 08:12
 3/4 A kérdező kommentje:
sehonnan nem idéztem miért van ilyen idézet?
2014. szept. 2. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne mondjál neki semmi, de rontsd el a barátságot! 12 évesen nem hiszem, hogy szerelmet érzel, csak azt szeretnél érezni. Várjál még pár évet. Ő meg maradjon meg barátnak.
2014. szept. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!