Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ilyen kapcsolat alapból...

Lányok ilyen kapcsolat alapból kizárva? 18f

Figyelt kérdés
Tehát arra gondoltam hogy vannak olyan lányok akik barátság extrákkal-ban látnak valamit? Mert ha ugynézzük elösszőr ugyis megkel ismeri egymást.és nem arra gondolok hogy amikor rámjön akkor megdugom és enyi hanem bármit megbeszélhetnénk segitenénk egymásnak. És ennek szerintem van értelme mert lehet közbe én vagy ő talál olyat akivel jobban elvan és nem kell magyarázkodni semmi..persze lehet hogy több is lehet belőle. És ugyvettem észre hogy a lányok többsége nagyon irtozik az ilyenkapcsolattol. Vannak olyan lányok akik látnak ebbe logikát? (Bocsi a fogalmazás miatt :D) ha esetleg érdekelne ulyen írj nyugottan :*

2014. szept. 1. 11:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Barátság extrákkal:

Barátság:bármit megbeszélhetün, segítünk egymásnak..stb

Extra:testi kapcsolat... (jobban nem tudom megfogalmazni bocs)

2014. szept. 1. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Ilyenben vagyok már 2éve, nagyon jól működik,csak annyi a gond, hogy ritkán találkozunk :((((

a szex túl jó vele,ezért is nem tudok mást találni...

mi egyébként megbeszéltük, hogy nem fekszünk le mással...én mondjuk a 2év alatt 1,5évig nagyjából végig ismerkedtem,volt ez meg az mással,de sajnos nem volt jobb..mert volt, hogy több hétig is nem találkoztunk, és ki akartam lépni ebből a dologból..de nem sikerült, most már meglátom mi lesz a vége...vagy lesz belőle komolyabb,vagy marad minden így,ahogy van

2014. szept. 1. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Kizárva.
2014. szept. 1. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
A nők mást akarnak hallani. Add meg nekik azt. Mindketten tudjátok majd, hogy nem mondasz igazat, de jólesik a lelküknek.
2014. szept. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!