Most akkor mi van köztünk? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Az osztályomba van egy fiú, aki ,,elvileg" szerelmes egy osztálytársam lányba. Viszont facen, tök kedves meg aranyos, és nagyonsokszor megnyílik. Amikor valami vicces van, általában összemosolygunk. :) Az osztálykiránduláson amikor elmondtam, hogy az eres kéz sztem jól néz ki, megnézte a kezét, hogy milyen. Nekem bejön a srác. Akkor most tegyek le róla? Vagy még lehet esélyem?2014. aug. 30. 22:57
1/4 anonim válasza:
ez valami fétis a csajoknál, hogy legyen a férfiember keze eres? az én osztálytársam ugyanezzel jött... O.o
2/4 anonim válasza:
Külsőséééég riadóóó... Na, hívom az NSA-t!
3/4 anonim válasza:
nekem csak akkor eres mikor melegem van de akkor nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!