Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, hogy felejtsem el?

Let the sunshine in kérdése:

Szerintetek, hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki szerelmes belém (onnan tudom, hogy mondta) és talán én is szeretem, de igazából nem is tudom, viszont az biztos hogy ösztönből járnék vele. De ha az eszemre hallgatok akkor NEM-NEM-NEM. Szerintetek mit csináljak, hogy kiverjem Őt a fejemből?

2014. aug. 31. 19:08
1 2
 1/15 TallandThin Boy ***** válasza:
És miért is nem akarsz járni vele?
2014. aug. 31. 19:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért? Mi bajod vele?
2014. aug. 31. 19:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát mert kissé bunkó és mert ő, hááát az aki. És megmondom őszintén EBBEN az esetben mások véleménye is érdekelne/zavara.
2014. aug. 31. 19:12
 4/15 TallandThin Boy ***** válasza:
Aki? Jóvanakkor, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
2014. aug. 31. 19:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Az "akit" úgy értettem, hogy hosszú lenne elmagyarázni...de röviden: kissé félresikerült. De nekem ennek ellenére folyamatosan Ő jár a fejemben,de én ezt nem akarom, nagyon nem. Mit csináljak ez ellen?
2014. aug. 31. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Ja értem.

Szóval testi/szellemi fogyatékkal élő?

Hát rendben.....

2014. aug. 31. 19:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem... :D. Hát nem az a tipikus "menőpasi", bár nem is akarom, hogy olyan legyen. De, a kérdés szempontjából mindegy,hogy Ő milyen, a lényeg az, hogy ki akarom verni őt a fejemből, de hogyan?

És légyszíves ne szívozzatok már velem, tudom, hogy elég hülye kérdés, de akkor is komolyan gondolom.

2014. aug. 31. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja értem felszínes vagy.

Azért mert nem menő, már félresikerült?

Taps* taps*......

2014. aug. 31. 20:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem is várom el!!!! És kikérem magamnak, nem vagyok felszínes.Nagyon régóta ismerem és nagyon is kedvelem. De NEM akarok járni vele,légyszi vmi értelmes segítséget kaphatnék. LÉGYSZIIIII.
2014. aug. 31. 20:14
 10/15 anonim válasza:
Ösztönből járnál vele?!?!?! :O Ilyen nincs ha szereted akkor 1 próbát megér! Döntsd el mit akarsz!
2014. aug. 31. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!