Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, hogy felejtsem el?

Let the sunshine in kérdése:

Szerintetek, hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki szerelmes belém (onnan tudom, hogy mondta) és talán én is szeretem, de igazából nem is tudom, viszont az biztos hogy ösztönből járnék vele. De ha az eszemre hallgatok akkor NEM-NEM-NEM. Szerintetek mit csináljak, hogy kiverjem Őt a fejemből?

2014. aug. 31. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bővebben kifejthetnéd hogy mit értesz az alatt hogy "ő az aki". Vagy mi a gond vele.

Egyébként azt saját magadnak kell eldönteni, akarsz-e járni vele, vagy sem. Itt senki sem próféta közülünk, hogy megmondjuk mi a helyes döntés. Ez a te kezedben van.

Érzel-e iránta valamit, vagy sem? Rajtad áll minden.

2014. aug. 31. 21:03
 12/15 A kérdező kommentje:
De nekem nem is az a kérdésem, hogy járjak-e vele vagy sem de a kérdés szempontjából az is lényegtelen, hogy Ő milyen.
2014. szept. 1. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy kérdező?

Mert szerintem 15 évesnél nem lehetsz több. :) Ha 20 év feletti vagy akkor részvétem, mert éretlen fejjel gondolkodsz, döntésképtelen vagy és elvárnád hogy mások mondják meg, mit cselekedj. (Ezt nem dorgálásképpen írom, csak látszik az írásod alapján, hogy egy nem érett személy vagy, és nem vagy tisztában az érzelmeiddel.)

- Mi az hogy ösztönből járnál vele esetleg? XD

-Ezt hogy értelmezzük? Mit takar? Ilyet sem hallottam még sosem egy nőtől. :)

-Hogy verd ki a fejedből? Ezt neked kellene tudnod. Szoktatok egyébként sűrűn találkozni? Mert úgy kicsit nehezebb lesz. Foglald el magad, ne gondolj rá sokat.

Egyébként ha tényleg nem akarsz vele kapcsolatot, állj elé és mond meg neki. Persze miután eldöntötted magadban hogy mit akarsz valójában.

Ne játssz az érzelmeivel, ne csak valami pótlék legyen számodra, akit hülyítel és játszol vele esetleg. (Aljas és undorító dolog. Sajnos sok nő ilyen. Én is beleszaladtam hasonló nőbe, akivel több hónapon keresztül ismerkedett velem. Aztán pofára esés stb. 9) Légy őszinte és határozott. Különben egyszer visszanyal a fagyi, ahogy mondani szokás. :)

2014. szept. 1. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Ui: Van az írásomban kis helyesírási hiba, de siettem. :)
2014. szept. 1. 17:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, tudom hogy nem vagyok tisztában az érzelmeimmel és nem is vagyok érett gondolkodású, eztmind tudom. Heti több alkalommal is találkozunk a hobbink miatt. Viszont nem játszok az érzelmeivel,mert amikor elmondta nekem, hogy mit érez én a saját érzéseimet nem mondtam el neki, mert már rég eldöntöttem, hogy nem fogok vele járni egyéb okok miatt, de egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, de köszi majd barkácsolok valamit, hogy elvonjam a figyelmem. :)
2014. szept. 1. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!