Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Küzdjek érte vagy felejtsem el?

Küzdjek érte vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác csak barátnője van és ráadásul az egyik legjobb barátnőm.. tök jóba vagyok mind a kettőjükkel még eggyütt is voltunk nyaralni az barátnőmmékkel és a családjával.. én a családommal voltam de sajnos nem tudtam lemenni a strandra mert megjött.. ezért én a kempingben maradtam és addig olvasgattam.. és akkor odajött hozzám a srác és megkérdezte hogy nem megyek át hozzájuk beszélgetni és én beleegyeztem...mikor oda mentem a barátnőm nem is tudta hogy át hívottmég meg is llepődött nem azon hogy átmentem hanem azon hogy az ő barátja hívott át.....

Nem tudom mennyire szerethetik egymást mert egész nyaraláson úgy is mondhatnánk hogy "csicskáztatta" a barátnőm a barátját(tudni kell a barátnőmről hogy nagyon lusta..)...és ha valami nem tetszik a barátnőmnek akkor meg bevágja a durcit... és azt láttam a barátja fején hogy ez néha már idegesíti... annyira sajnálom a srácot.. sokszor nézet rám a nyaraláson de nem tudom ez mit is jelenthet...nekem nagyon bejön de nem tudom mi csináljak.. nem akarom elvenni másnak a barátját de egyszerűen szerelmes vagyok és nem tudok micsinálni az érzéseimmel...

Kérlek segítsetek küzdjek érte? akkor hogyan?

vagy felejtsem el?

(bocsi hogy hosszú lett)

L

2014. aug. 9. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Te tudod!

Ha fontos a barátnőddel a barátság akkor hagyd, ha viszont semmit nem jelent, akkor nyugottan nyuld le!

2014. aug. 9. 15:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy mindketten fontosak

ezért nem tudom hogy mi csináljak..

1 nap kb. kétszer összevesznek, de aztán megint kibékülnek... nem értem őket

2014. aug. 9. 15:55
 3/3 anonim válasza:
Nézd,ha a srác szakít majd a barátnőddel,akkor pedálozhatsz. Addig szerintem várj,hogy ne veszz össze semelyikkel.
2014. aug. 15. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!