Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek foglalkozzak még...

Szerintetek foglalkozzak még vele vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Már január óta ismerkedek vele,korábban tudom,hogy odavolt értem,de akkor még jártam valakivel,de vele szakítottam.Utána megkeresett,randiztunk párszor,majd nálam kötöttünk ki a legtöbbször,lefeküdtünk többször is.Aztán eltűnt pár napra,majd megint megkeresett.Mivel azt gondoltam,csak arra kellek neki,ezért én nem kerestem már.Elteltek hetek,aztán ismét hívott,üzenetek,így hiányzom,úgy hiányzom,elment nyaralni,hozott kisebb ajándékot is,megint lefeküdtünk.Utána mondta is,hogy szeret,minden nap felhívott,majd 1 hete megint "eltűnt",nem keres.Mindig mondta,mikor találkoztunk,hogy hiányoztam neki,gondolt rám sokat.De egyszerűen nem tudom eldönteni,mit akar tőlem.Komolyat úgy érzem,már biztosan nem akar,de akkor miért mondta hogy szeret? Egyszer se mondta még,mialatt együtt voltunk csak pár hete.Azóta se jelentkezett,nem tudom,keressem-e vagy sem.Már értek csalódások és nem akarom ezt megint...Kérdeztem amúgy tőle,hogy mit szeretne,azt mondta rá,majd kialakul.Elég kiismerhetetlen,bonyolultnak tűnik,mondta is hogy ilyen és hogy néha ő sem tudja mit akar.De látom rajta,hogy kedvel,csak mintha félne ettől az egésztől...Szerintetek foglalkozzak vele vagy hagyjam a francba? 23/N
2014. aug. 17. 22:19
 1/7 anonim válasza:

Sokan összekeverik a szeretetet/vonzalmat a szerelemmel!!

Szerintem ez a srác kedvel/szeret/vonzódik hozzád de nem szerelmes!! Ajánlom hogy ha úgy van üljetek össze és beszélgessetek komolyan erről. :)

2014. aug. 17. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Megint van valakije. Ha neked ez megfelelő, akkor maradj nyugodtan. Majd ha vége lesz, akkor megint előkerül.És így tovább mint a mókuskerékben. Nincs új a nap alatt.
2014. aug. 17. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:
épp ez az,hogy én nem szeretném már keresni,az eszem azt súgja hagyja ma francba,de azért én is vonzódom hozzá...
2014. aug. 17. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
ja,és volt olyan,hogy beszélgettünk a jövőről is,ő külföldön tervezi majd a munkát és elkezdte mondani hogy ha én is ott lennék meg ilyen és ilyen munkám lenne,hogy jönnénk ki pl.arra gondoltam hogy aki csak szexet akar nem beszél ilyenekről nem? vagy ez inkább beetetés volt?
2014. aug. 17. 22:35
 5/7 anonim válasza:
Szedd össze az este a gondolataidat és írd le 1 papírra pl, mondj el neki mindent amiről úgy gondolod hogy el kell mert neked ez így nem jó és csak fájdalmat okoz, ha ezután sem változik semmi akkor sajnos az agyadra kell hallgatnod, mert ha neked nem jó úgy ahogy most van akkor csak magadat gyötröd..
2014. aug. 17. 22:37
 6/7 anonim válasza:
Sok lany mintha elvezne, ha jatszanak vele. Ha te ugy erzed, te nem ezt erdemled, es harmonikus kapcsolatra vagysz, akkor szerintem minden lehetoseget szuntess meg, hogy ujra banthasson. Ha te nem allsz ki magadert, ki fog? Egy kanos pasi biztos nem.
2014. aug. 19. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:
igazatok volt. Nem kerestem őt, de kiderült, hogy összejött valakivel,azért nem keresett utána.Majd ismét megkeresett pár hónapja,amikor már szingli volt. Szóval úgy tűnik, játszadozni jó velem :)
2015. máj. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!