Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ilyen kapcsolat alapból...

Lányok ilyen kapcsolat alapból kizárva? 18f

Figyelt kérdés
Tehát arra gondoltam hogy vannak olyan lányok akik barátság extrákkal-ban látnak valamit? Mert ha ugynézzük elösszőr ugyis megkel ismeri egymást.és nem arra gondolok hogy amikor rámjön akkor megdugom és enyi hanem bármit megbeszélhetnénk segitenénk egymásnak. És ennek szerintem van értelme mert lehet közbe én vagy ő talál olyat akivel jobban elvan és nem kell magyarázkodni semmi..persze lehet hogy több is lehet belőle. És ugyvettem észre hogy a lányok többsége nagyon irtozik az ilyenkapcsolattol. Vannak olyan lányok akik látnak ebbe logikát? (Bocsi a fogalmazás miatt :D) ha esetleg érdekelne ulyen írj nyugottan :*

2014. szept. 1. 11:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Helyesírás...epic fail!
2014. szept. 1. 11:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi gyirsan írtam :/
2014. szept. 1. 11:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen. Barátság-barátság, kapcsolat-kapcsolat. Nem keverendő.
2014. szept. 1. 11:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Gyorsan* lol
2014. szept. 1. 11:32
 5/14 A kérdező kommentje:
De attol hogy barátkén kezeljük egymást attól még lehet egymáshoz ugy vonzodni
2014. szept. 1. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Sok ilyen van, de ez a gyakorlatban nem úgy néz ki, hogy ilyet keresel...

Vagy kapcsolatot keresel, vagy szexpartnert.

A barátság extrákkal kapcsolat csak régi, meglévő barátságból alakulhat ki! Tehát nem is haveri viszonyban lévő lányokkal, ehhez sokkal mélyebb barátság kell!

2014. szept. 1. 11:33
 7/14 anonim ***** válasza:
elmondom neked itt is találkoztam olyan lánnyal aki csak ilyet akart...tehát nem csak szex az extra, hanem eljárni együtt, kézen fogva séta meg ilyenek, de nem kapcsolat, hanem csak barátság extrákkal...és ha valamelyikük talál párt akkor vissza sima barát szintre...szóval van olyan akinek erre van szüksége...
2014. szept. 1. 11:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rosszul fogalmaztam! Tehát NEM szexpartnert keresek!
2014. szept. 1. 11:35
 9/14 A kérdező kommentje:
7#es na én is ilyesmire gondoltam
2014. szept. 1. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:

A barátok/barátnők sosem d.gnak. Ezt nem ártana felvésned magadnak.

Ha meg igen, azt már szeretőnek partnernek társnak hívják.

2014. szept. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!