Fiúk és lányok! Válaszolnátok erre?
Ha valakivel ismerkedsz neten (nagy távolság miatt neten), mennyi idő múlva találkoznál az illetővel?
Lányok, minimum mennyi időnek kell ehhez eltelnie nálatok?
Fiúk, maximum mennyi ideig húznátok neten a beszélgetést, mi után vesztenél motivációt a lány élőbeni megismerésére?
Adottságok: lelki társak vagytok, minden nap beszéltek, majdnem mindent tudtok már a másikról.
3-4 hónap után találkoztam az illetővel, addig minden nap beszéltünk, megismertem amennyire csak lehetett és végül nem bántam meg ...!
21/L
Óvatosan ismerkedj a neten, ott bárki kiadhatja magát bárkinek vagy bárminek én óvatos voltam egyszer mégis beszoptam.
Volt egy lány akivel hasonlóan jellemezném azt a kapcsolatot (szerencsére már vége) mint amikkel fent körül írtad és nagy pofára esés lett a vége.
22F
Évekig írtunk ès semmi se lett belőle.Túl nagy volt a távolság.Jól elszórakoztattuk egymást.
Már egy éve nem írunk.
én nagyon szeretme a barátnőmet, akár évekig is húztam volna a beszélgetést, de csak akkor ha mellette lehet barátnőm
6os voltam
Ha nagy a távolság,akkor egyáltalán nem is mennék bele.
Számomra az egy hónap ideális volt a lánnyal,aki mostmár a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!