Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van esélyem?

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve beszélgetek egy sráccal Facebookon. Nagyon jóba lettünk, gyakran órákig beszélgetünk akár intim dolgokról is (nem szexchatre kell gondolni). Többször felmerült, hogy találkozunk, de mindig közbe jött valami. Nem egy helyen lakunk, ezért is problémás ezt megoldani. Év közben kollégiumban lakom, ami abban a városban van, ahol ő is él.

Én úgy érzem, teljesen beleszerettem. Lehet, hogy hülyén hangzik, az elején még magamnak sem akartam bevallani.

Mikor megismerkedtünk, akkor úgy éreztem, hogy kedvel, és többet is eltudna velem képzelni. Csak nekem ez későn esett le.

Igazából egyszer láttam, mikor elmentem az egyik meccsét megnézni, de sajnos nem maradhattam végig. Gyakran viccelődünk, szívatjuk egymást. Megbeszéltük, hogy jövő héten összefutunk.

Szerintetek randira gondolt? Lehet esélyem nála?

Mindig izgatott leszek, ha arra gondolok, hogy van egy csepp esélyem nála, egy csepp esélyem a boldogságra.

Őszinte véleményeket szeretnék, nem akarok álomvilágban élni.

Köszönöm a segítséget!

2014. aug. 31. 01:01
 1/3 anonim válasza:
persze hogy lehet, jó neked. :)
2014. aug. 31. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Elvárások nélkül menj oda, és akkor nem lesz feszültség.
2014. aug. 31. 01:08
 3/3 anonim válasza:
szerintem van esélyed! miért ne lenne? csak arra vigyázz hogy lehet hogy csak játszotta kedveset és közben egy pszichopata!! :D óvatosan!! :)
2014. aug. 31. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!