Bele szerettem és fáj ez nekem! Hogyan kerüljem el a fájdalmat, hiszen úgy sincs esélyem?
Nincs egy hete (múlt hét péntek) hogy bejelölt egy férfi aki nagyon tetszik!
Amióta ismerem azóta tetszett meg.
Volt másnap egy hosszabb találkozásunk, majd egy rövid találkozásunk.
Nagyon izgult és zavarodott voltam már a másodiknál is.
Mindennap beszélünk, terveztünk közös filmezéses evős estét de semmi konkrét nem is beszélünk róla.
Minden este kér rólam egy képet, de arra nem mond semmit, közben amikor beszélgetünk, néha közli hogy csinos vagyok, és szép, de lehet ez ilyen udvariaskodás.
Nekem nagyon tetszik, és egy mély fájdalmat érzek a szivemben, amit nem akarok. Hisz úgy sincs esélyem, pedig nem a legjobb pasi kinézetre, de a stílusa a beszéde, a kedvessége számomra megnyerő.
Nem tudom mit higgyek, de kerülni akarom. Ha esetleg érdeklem úgyis keres, és erre szeretnék valamilyen úton módon rájönni.
Miből gondolod, hogy nincs esélyed?
Ha nagyon tetszik,akkor javasolj te egy napot, amikor néztek valamit. Ez ma már elfogadott, senki nem veti a szemedre. Hívd át, vagy menj át hozzá.
Ha tetszik neked akkor miért akarod kerülni?
Azt mondtad terveztek filmezéses estéket, tehát csak érdekled őt.
Egyébként korotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!