Lehet, hogy régebben is szerettem, csak nem láttam be? Van ilyen?
Figyelt kérdés
nagyjából féléve ismertem egy lányt, de csak baráti szinten. Amikor láttam csókolózni mással, egy pillanatra olyan "áramütés" szerű érzés, ijedtség töltött el, de csak egy pillanatra. El is múlt hamar, nem gondoltam többet rá, 2 hét múlva láttam a lányt, kicsit megtörve, mert dobták.
Sokáig nem láttam, 5 hónapig, közben próbáltam mással is ismerkedni, és ez a lány alig jutott eszembe. De most megint megjelent, 1 hónap után azt kell mondjam, hogy valahogy szeretem.
De ezt még nem tapasztaltam magamról. A szerelmet igen, de azt, ami 6 hónappal ezelőtt volt... azt az áramütést, mit érezhettem?
2014. jún. 12. 22:20
1/1 anonim válasza:
féltékenységet.:) ha csak tudat alatt is, de azt szeretted volna (szeretnéd), hogy veled legyen a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!