Miért mindig olyan lányokba szerettem eddig bele, akik nem is éreztek irántam semmit sem vagy max csak barátságot, ez most pech vagy tényleg ilyen nehéz kölcsönös szerelmet összehozni?
Figyelt kérdés
Most is tökre odavagyok egyik lány barátomért, de ő csak barátnak tart és más helyes fiúkról áradozik már unom nagyon. Közben meg két lány is lenne, aki járna velem most, de én semmit sem érzek irántuk valamiért, pedig nem rossz csajok amúgy csak jellemre valahogy nem érzem azt az összhangot, mint azzal a csajjal, akit megszerettem most.2014. júl. 31. 11:51
1/2 anonim válasza:
pacsi testvér. ugyanígy vagyok. kitartás :) aztán majd csak jön valaki akivel kölcsönös lesz az érzelem :)
2/2 anonim válasza:
Szimpla pech. Nekem is ez van. Sőt. Még húzzák is az agyamat. Ne aggódj. Egyszer összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!