"Csak elnézést szerettem volna kérni, amiért megjegyeztem, hogy szívesen rátenném a kezemet arra a vonzó fenekedre. Szeretsz? Igen? Jó neked. Engem is megőrít a feneked, egész nap nyomnám a szexet veled. " Egy ilyen GÁZ csajozós dumára mit mondjak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 07:51
2/7 anonim válasza:
Én azt mondanám rá, hogy "anyádat is kisbarátom."
3/7 anonim válasza:
Hagyd a zsebedben, a kezed,ami a gatyádban van azzal szexelj,szabadon választható kezeddel
4/7 anonim válasza:
Nah, egy ilyen szöveg után olyan gyorsan pattintanám le a pasit, amilyen gyorsan tudnám:) Aztán sose találna meg:)
Én a helyedben még csak nem is válaszolnék:)
5/7 anonim válasza:
Nem kell az álszent duma, lányok.
Létezik az a pasi akinek elnéznétek ennél gázabb dumát is :)
6/7 anonim válasza:
"Jééééé anyád is ezt mondta az este!"
7/7 anonim válasza:
Kezd el a menzeszedről beszélni, ha a kitartóbb kategóriába tartozik a pasi beszélj arról, hogy erről az illatról a fővő emberhús szaga jut eszedbe (fantáziádra bízom ennek az ecsetelését) ilyen szöveg után nálam eddig 10/10 pasi fogta menekülőre a dolgot. - persze csak ha koccolás a cél -
És lehet vígan folytatni tovább a megszokott normál életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!