Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen szr az egész?

Miért ilyen szr az egész?

Figyelt kérdés

Mint ha valaki elátkozott volna..

Ebben a hónapban kb 100 csajra írtam rá neten különböző ismerkedős oldalakon, senki sem írt vissza egy sziát sem... nem értem most ez vmi vicc?

Volt már csajom 2 is, az első olyan barátság extrákkal dolog inkább.. az volt múlt éven, a második az éven 4 hónapig tartott aztán otthagytam mert rá jöttem nagyon nem ő az..

Azóta is ezerrel hajtok csajokra illően kedvesen finoman de neadj isten hogy egy visszanézzen rám vagy egyáltalán, hogy én másnak megforduljak a fejében akár haverságra is..

Valahol valami orbitálisan nagy probléma lehet de nem tudom hogy mi.

Szerintem viszonylag jóképű vagyok nem vagyok csúnya, testalakom közepes.

Szerintetek mit csinálhatok rosszul?

Az írásomból kielemezve pl a stílusomat nem tudtok valamit megállapítani? Bár tudom óriási nagy kérés mert szinte lehetetlen na de hátha.

Viszonylag türelmes ember vagyok, meg kitartó viszont kezd el fogyni valahogy a türelmem.

Melóba is jött most egy új csaj első napon mikor még csak messziről megláttam azonnal megmozgatott bennem valamit, azóta is nagyon kedvelem, viszont én pont nem tetszem neki hanem a munkatársam és ott riszálja magát neki előttem egész nap. Valahogy nagyon játszik velem az élet és kezd elegem lenni már..

Csajokról meg a véleményem háát normális csajt találni nagyon nehéz mert akik szebben néznek ki mármint akik nekem tetszenek és nem feltétlenül a plázacicák hanem sőt!! (olyan sosem kén!) na azok meg 99%-uk beképzeltek gazdag bmw-s audi-s faxikra másznak rá aztán persze megcsalják őket egy másikkal.. hová jutott a világ..

Volt hogy nagyon lejjebb tettem az igényeimet de 3 nap után ki is szálltam belőle mert nekem nem kell egy agyilag selejtes IQ hiányos lány.

Egy olyan csaj kell nekem aki megfog aki megtud zabolázni akire ha csak rágondolok elkezdek reszketni, vicces srác vagyok én szeretek sokat hülyéskedni na olyan bolondos hülyülős csaj kén de nehééz.. teste nem érdekel nem az fog megfogni hanem a lelke.

De nem akar jönni semmilyen az istennek sem.

Most ha írtok erre valamit vagy nem nem is számít, mivel mindenképp nyertem én már ezzel valamit pl azt, hogy kiírtam magamból és így most már jobb egy fokkal mert jólesett.

A hiba úgy gondolom a mai csajok gondolkodásában van nagyon megvannak változva, amelyik tudja magáról, hogy szinte bárkit megkaphat mert vagy szép vagy nyerő a személyisége az vagy játszik a fiukkal vagy inkább kőgazdagokra utazik.

Ha végig olvastad kösz szépen és legyen további szép napod/estéd/éjszakád csá!

2014. aug. 16. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Szívesen.
2014. aug. 16. 21:14
 2/7 Zsebvirág ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Itt igazából arról van szó, hogy mindenben tökéletesnek kell lenned, akkor van esélyed az életben bármire is. :/
2014. aug. 16. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a gépedet, és keresd meg, hogy ki az aki "mókázott" hogy az üzijeid még ki se jussanak az éterbe:)
2014. aug. 16. 21:18
 4/7 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, megértelek hidd el. Számomra egy tök normális csávónak tűnsz, ne add fel, a jószívű embereknek manapság nehéz, de hidd el találni fogsz valakit, csak ne add fel, ne társkeresőkön próbálkozz szerintem, de ez csak egy egyéni véleményem, és sok sikert kívánok! :)
2014. aug. 16. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz :D viszonylag normálisnak gondolom magam :D
2014. aug. 16. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt ha írásban próbálsz ismerkedni, ügyelj az egész írásképedre, a mondatok tagolására és úgy az egész fogalmazásra. A helyesírásoddal nincs baj, csak rengeteg vessző hiányzik, így fárasztó olvasni, illetve sokkal szimpatikusabb egy igényesen megszerkesztett szöveg.

Másrészt NE a lányokat hibáztasd. Gondolom nem vagy tökéletes, szóval még nyugodtan fejlesztheted magad, sportolhatsz, művelődhetsz például és ezzel is növeled az esélyeidet, hogy találsz valakit.

2014. aug. 16. 22:10
 7/7 anonim válasza:
azért vannak elég érdekes lányok, azt is be kell vallani!
2014. aug. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!