Lányok! Nektek a kicsit bunkó modoru, vagy a kedves srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 19:25
3/21 anonim válasza:
Lehet bunkó de nem szabad túlzásba vinnie csak addig amíg még vicces mert utána már nem.
4/21 anonim válasza:
Ahhoz képest én úgy látom hogy a legtaplóbb bunkóbb érzéketlen embereknek mindig van nőjük... :) na most akkor hogy is van?
5/21 anonim válasza:
Én birom a bunkókat, bizonyos szintig lehetnek, mert szorakoztatnak.
6/21 anonim válasza:
Nem a bunkó parasztoknak van nőjük, hanem azoknak, akik nem puha pcsök.
7/21 anonim válasza:
és ha én mindkettő vagyok akkor senkinek se kellek?:D
8/21 anonim válasza:
A normálisak. Nem kell egész nap bókolni meg a kedvemben járni, csak szeressenek őszintén, és legyen mellettem a párom, amikor kell.
9/21 anonim válasza:
Alapvető tévedés, hogy a nők a bunkó férfiakat részesítik előnyben. Normális ember elgondolkodik: miért is ébresztene bennem -vagy bárkiben- szimpátiát egy illetlen, goromba, tiszteletlen kultúrbarbár?
Nem. Szó sincs erről. Az illető, aki ezt elviseli vagy kapcsolatfüggő, vagy igénytelen, vagy szerethiányos vagy pszichopata.
10/21 anonim válasza:
Erre szoktam azt mondani, hogy a lányoknak a bunkó fiúk tetszenek, a nőknek a kedves férfiak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!