Kedves Lányok! Szerintetek én sovány fiú vagyok? Részletek odalent.
Én egy 22 éves fiú vagyok. Jelenleg 191 cm magas vagyok és 71 kg. Alapvetően elégedett vagyok magammal, de a rokonaim közül néhányan azt mondják, hogy szerintük én sovány vagyok. Ezt a témát legtöbbször az apámnak a 45 éves élettársa hozza elő. Minden egyes alkalommal, amikor találkozok vele, elkezdi, hogy a 191 centim mellé a 71 kg szerinte kevés, és hogy simán felszedhetnék 10-15 kg-t. Éppen emiatt nekem kezd egyre elegem lenni apám élettársából.
Mindenesetre én egy magas és vékony fiú vagyok. Viszonylag gyakran eljárok konditerembe és a szabadidőmben is imádok sportolni és mozogni, de ez már meg is látszik rajtam. Izmosabb vagyok, mint 3-4 évvel ezelőtt. Sokszor viszont annyit eszem, mint egy 120 kilós ember, de ez alig változtat valamit, mert nem vagyok hízásra hajlamos.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek így megfelelő vagyok, vagy jobban néznék ki kövérebben?
rossz olvasni azt,hogy ezzel piszkálnak ,és nem fogadnak el olyannak,amilyen vagy
ha nem tudsz hízni ,akkor nem tudsz és kész...
így vagy jó ^^
Én 189cm vagyok és 80 kg, és még én is vékonynak számítok, olyan 85-90 kg körül kéne lennünk, hogy igazán férfias megjelenésünk legyen.
Teljesen igaza van a nőnek. Miért nem hiszel neki? Neki női szeme van, és még őszinte is veled. Ahelyett, hogy örülnél, hogy őszintén megmondja, és rávilágít, hogyan lehetnél vonzóbb a nők számára, sértésnek veszed.
Nem, nem kövérebben néznél ki jobban, hanem izmosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!