Kedves Lányok! Mennyire lennék számotokra ideális férfi a magasságom alapján? Elsősorban a magasabb lányok véleményére lennék kíváncsi. Részletek odalent.
Én egy 22 éves fiú vagyok. Jelenleg éppen 190-191 cm magas vagyok és várhatóan még nőni is fogok. Ennek ellenére én sokszor egyáltalán nem érzem magamat magasnak. A legtöbb esetben valóban én vagyok a legmagasabb egy adott társaságban, de ez sajnos nincs mindig így. Mindig, amikor valahol meglátok nálam magasabb férfiakat, azonnal elmegy az összes önbizalmam, csak mert nem nőttem 2 méterre. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy a nálam magasabb férfiaknak biztosan fejenként vagy 500 csajuk van, én pedig elmehetek a fenébe a kis törpe 190 cm-mel. Sokszor azt kívánom magamnak, bárcsak lehetnék 3 méter és 500 kg, bár ez nyilván nem fog bekövetkezni. :-) Egyébként már a jelenlegi magasságom is szinte csoda a szüleiméhez képest, mivel fiatal felnőttként édesapám 183 cm, édesanyám pedig csak 159 cm [!!!] volt. A rokonaim közül egyedül a bátyám van még olyan magas, mint én. A bátyámnak viszont van egy gyönyörű kislánya, aki ugyan még csak most lesz 7 éves, de már 140 cm. Én csak 9-10 évesen lettem annyi. :-)
Természetesen én is tudom, hogy egy párkapcsolatban nem csak a magasság számít, hanem sok más külső és belső tulajdonság is. Én leginkább azért foglalkozok ennyit a magasságommal, mert nekem nagyon is a magas lányok tetszenek. Számomra a legvonzóbbak és legcsinosabbak a 174-178 cm-es lányok. Egy ilyen magas lánynak azért már biztosan fontos egy férfi magassága. Mellesleg úgy vélem, én már akkor is magasabb lennék, ha egy 178 cm-es lány magassarkúval együtt mellém állna.
Ahogyan már említettem, elsősorban magas lányok véleményére lennék kíváncsi. Mennyire lennék megfelelő Nektek magasságban? Mennyire lennék ideális?
Előre is köszönöm a válaszokat. :-)
190cm az már magasnak számít. Még hogy törpe XD
A kérdésedre válaszolva, nekem már túl magas lennél, bár én 172cm vagyok és nem tartozom a célközönségedbe :)
Rendben van. Talán néha baj van a látásommal. :D
Amúgy tényleg elég ritkán látok extrém magas férfiakat, de azért vannak. Általában a belvárosban szoktam látni. Legtöbbször a metrón és a villamoson. Bár több helyen is utána néztem, hogy Magyarországon az átlagos magasság férfiaknál 176-178 cm, nőknél 164-166 cm, és hogy átlagosan 1000 férfi közül kevesebb, mint 1 éri el a 2 métert. De azért Budapesten nem is csoda, hiszen több, mint 1 700 000-en laknak itt. Mindenesetre Kínában, Indiában, vagy Mexikóban már biztosan óriás lennék. Egyébként az elmúlt 1 év alatt voltam Németországban és Horvátországban. Mindkét országban a férfiak átlaga 180-181 cm körül van, tehát picivel nagyobb, mint Magyarországé. Ennek ellenére én se a németeknél, se a horvátoknál nem emlékszem, hogy láttam volna nálam magasabb embereket, pedig ott is nyitva tartottam a szemem. Elég fura. :D
Nekem tökéletes lennél!! 180 cm vagyok és szeretek magassarkút hordani, szóval... :)
És szerintem is, 190-191 cm nem olyan átlagos;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!