Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért nem képes...

Szerintetek miért nem képes engem egy lány sem igazán szeretni?

Figyelt kérdés
Amúgy ilyen kedves, érzékeny fiú vagyok. Lehet ez a baj, sokan mondják, hogy szemétnek, bunkónak kéne lennem, az bejön a lányoknak. Kezdem elhinni, hogy lehet ebben igazság. Legutóbb dugtam egy lánnyal és túl kedves voltam vele szerintem így visszagondolva és mindent megadtam neki, hogy jól érezze magát velem, ne csak nekem legyen jó az ágyban. Szerintem ez nem jön be a lányoknak, túl jó fiú vagyok, szeretnék rossz lenni, de nem megy és külsőre is ilyen jó fiús kinézetem van sajnos. Most fáj a szívem úgy érzem egy lánynak sem kellek így. Szomorú vagyok, hogy csak ilyen bunkó taplóként akarnának a lányok velem járni vagy vonzódni hozzám. Én csak egy rendes gyerek vagyok, még ha próbálom se tudnék igazi rossz fiú lenni már csak a gyerekes, jó fiús külsőm miatt sem. Így már tényleg nem fogok egy lánynak sem kelleni? Mert nagyon úgy tűnik így nem kellek egy lánynak sem.

2014. aug. 28. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

deeeearanyoooos

vegyél feleségül :3

2014. aug. 28. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
kár, hogy én túl bunkó vagyok hozzád :c
2014. aug. 28. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérlek, ne változz meg!

Találj olyan lányt, aki magadèrt szeret =^____^=

2014. aug. 28. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Senki kedvéért ne változz meg. Te te vagy. Ez van ezt kell szeretni ha nem tetszik lehet mást keresni :)Hidd el lesz olyan aki így szeret ahogy vagy :)
2014. aug. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!