Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy csúnyának tartott lány...

Egy csúnyának tartott lány vajon jobban tudna szeretni engem?

Figyelt kérdés
Eddig csak megszívtam a szép lányokkal vagy csak szexre kellettem nekik vagy a személyiségük volt problémás.
2014. aug. 10. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, hidd el ez nem igy müködik. Olyan lányt keressél, akivel jól eltudsz beszélgetni és jól kijöttök egymással, ne ugy keress, hogy szép vagy csunya, hanem jól kijövök vele, amikor vele vagyok gyorsan elszalad az idő és nagyon várom hogy láthassam. Biztos eljön az igazi az életedben, de ne kategórizáld hogy majd ez csunya azt majd rendes is, mert ez baromság.
2014. aug. 10. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2014. aug. 10. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy csúnya, még nem biztos, hogy valami isteni módon magával ragadó személyisége van. Ezt még Hollywood kezdte el a fekete elfogadással, aztán lett belőle az, hogy "csak ismerd meg a dagadt lányt, vagy a pattanásos, szemüveges srácot, a belseje szebb, mint 500 Megan Fox vagy Brad Pitt egyben." Gusztustalan állítás, nem értem miért kell automatikusan arra asszociálni, hogy a ronda embereknek lenyűgöző személyiségük van, csak nem merik kimutatni? Ugyanolyan undorító feltételezés, mint, hogy a nő, aki méltóztatik adni magára néhanapján, az csak egy felszínes pi€sa lehet, akinek a személyisége olyan tartalmas, mint egy betegtájékoztató.

Én is átmentem egy ronda korszakon. Végtelenül bizalmatlan, gyűlölködő és lenéző voltam, mert a környezetem nem úgy kezelt, ahogy én elvártam. Aztán, amikor lekerült a fogszabályzó és eltűntek a pattanások kicsit, visszagondoltam arra, hogy lényegében minden ok nélkül rekesztettem ki egy valag embert csak azért, mert a hülye fejem azt feltételezte, mindenki egy elfogadásra képtelen idióta. Nagyjából így gondolkodik a legtöbb ronda ember.

2014. aug. 10. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
a belső a lényeg! nem a külső! ismerd meg mielőtt kapcsolatba lépsz vele...
2014. aug. 10. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami igazságtartalma van a kérdésednek. Külseje miatt sok kudarcélményt átélt lány valószínűleg jobban értékeli a sikert. De ez nem csak a lányokkal van így.
2014. aug. 10. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már próbálkoztam csúnyább lányoknál, de nem értem el nagyobb sikert, mint a szebbeknél...
2014. aug. 10. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!