Mit szóltok ahhoz, hogy a személyiségembe sok lány bele tud szeretni úgymond, de a külsőm miatt mégsem volt még sosem barátnőm? Van más srác is így ezzel?
Figyelt kérdés
Legutóbb is egy olyan szép, vonzó, formás csajjal ismerkedtem, aki már többször is dícsért neten, még az első találkánk előtt, hogy mennyire megkedvelt meg mindig jókat tud röhögni, ha velem csetel. Erre taliztunk és láttam, hogy nem vagyok az esete, de éppen nem tiltott, bár korábban sok lány már megtette. Van egy másik lány ő is kedvel, de neki si csak barátnak kellek, mert csúnya vagyok, ennek ellenére ő megint hívott nem rég közös programra a barátnőivel. Azért néha jól esne, ha nem csak barátnak kellenék nekik,hanem úgy néznének rám, mint egy vonzó fiúra és akarnának velem mást is nem csak, mint két barát.2014. júl. 8. 11:57
2/3 anonim válasza:
az jó, ha barátnős programra hívott, mert ott tudsz ismerkedni a többi lánnyal is. Szerintem direkt ezért hívott el oda, ezt becsüld meg, én idáig se jutottam el!!! És a nők ízlése nagyon különböző, szóval valamelyik barátnőnek bejöhetsz. És ez a csaj biztos szól majd pár jó szót az érdekedben!
3/3 anonim válasza:
Hát, sokáig én is így voltam. Próbálkozz, majd összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!