Most mit kéne csinálnom?
Van egy nagyon aranyos srác, mostanában sokat beszélünk Facebookon. Találkoztunk össtesen háromszor, de akkor mindig csoportosan. Megbeszéltük, hogy elmegyünk valahova enni... Nekem nagyon bejön a srác, de valahogy nem tudom, hogy kezrljem a helyzetet... Egyszer nagyon jól elvagyunk, aztán meg hirtelen olyan távokságtartó (nem ez a legjobb szó rá, de egyszerűen nem tudom másképp kifejezni) lesz.
Amúgy 14 éves vagyok, és légyszi normálisan válaszoljatok, ne jöjjetek a menjél barbizni dumával...
Remélem sikerült normálisan megfogalmaznom (:
Ő 15 éves (:
Köszönöm a válaszokat (:
Szerintem nem Neked kell "jól kezelni a helyzetet", hanem neki, elvégre Ő a srác, nem? :) Szerintem ne agyalj rajta annyit, amikor találkoztok légy felszabadult, keresd a társaságát, beszélgessetek, stb., és ha úgy érzi, úgyis el fog hívni valahova külön is, hogy ne csak csoportosan találkozzatok. Kicsi türelem, ha annyira szeretne Téged megismerni, lépni fog! ;) Nekem ez a véleményem!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!