Mit csináljak, hogy ne rontsam el?
Figyelt kérdés
Van egy srác,aki nemrég szakított a barátnőjével. Most elkezdett érdeklődni irántam. Bevallom nekem is tetszik.Kezd alakulni köztünk valami. Ismerem a baráti körét,és tudtam,hogy eddig csak rám hajtott,viszont a napokban megtudtam,hogy elég sokat írogat egy másik lánynak is,sőt bulizni is elmentek együtt. Ezek után nem tudom,hogy hogyan viszonyuljak hozzá,mert persze nem kérhetem számon,hiszen még nem vagyunk együtt,viszont így,hogy egyik nap velem van,utána meg más lánnyal bulizik,úgy érzem,hogy hülyének néz.Persze szabad ember,és így,hogy most nincs barátnője,próbálja élvezni más lányok társaságát is,és eddig nekem is tetszett,hogy ilyen kedves velem,viszont így,hogy tudom,hogy másik lányra is hajt,így már nincs is annyira kedvem ehhez az egészhez. Bárcsak ne tudtam volna meg,hogy másik lánnyal is randizott. Most mit tegyek,ha megkérdezi,hogy mi a baj,miért nem viccelődök annyit vele? Kérlek minél több véleményt írjátok. Fontos nekem! Nagyon köszönöm előre is!!!2014. júl. 5. 21:26
1/2 anonim válasza:
csináld ugyan azt mint eddig. lehet h sok mindenkit meg akar ismerni. legyél nyitottabb, vesd be magad ;) max ha tovább folytatja más lányokkal akkor hagyd
2/2 anonim válasza:
Viccelődhetsz vele ugyanúgy, csak ne éld bele magad. Gondolom most kinyílt kicsit, élvezi a szabadságát, de csak haverként tekint rátok, neked is ezt kéne, meg másokkal is találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!