Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek haverjaim, se barátaim, pont ma hazudnom kellett egy szegény csajnak is, a magánéletemről, hogy ne rontsam le az addigi kialakult képet rólam, nagyon gáz nem?
Nem kötelező hogy haverjaid meg barátaid legyenek. Persze furcsa hogy senki nyilván valamilyen szinten te is tehetsz róla (ne vedd támadásnak). Nem azért akar tőled valamit mert a haverjaid középpontjában vagy hanem mert valamiért megtetszettél neki. Szóval csak ügyesen és hajrá.
24/F
Szerintem csináld azt, hogy elkezdesz először haverokat szerezni, és akkor ha lesznek, majd eleve sokkal jobbnak fogod érezni az életed, sokkal stabilabbnak :) és utána már nem keveredsz ilyen gáz helyzetekben sem.
De ezt a csajt valszeg szerintem is buktad :/
ja persze mert az csak azon múlik hogy akarsz-e haverokat vagy sem...én lassan 20 leszek és már kezdem úgy érezni hogy nem is lesz olyan barátom,akire lehet számítani,nem beszél ki,nem ugat le stb
mondd meg az igazat és kész,úgyse fogsz tudni kialakítani új életet egy hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!