Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem kellek a fiúknak, de miért?

Nem kellek a fiúknak, de miért?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam csúnya lánynak, a fiúk szerint se vagyok az(kiemelkedően szép se, inkább átlagos). Mostanában elkezdtem adni magamra, és szerintem rengeteget változtam külsőleg(jó irányba).

Ennek ellenére a fiúk eltesznek engem a barát kategóriába. Ha nagyobb társasággal is megyünk, engem észre se vesznek. Eleinte szépnek tartanak(látom a visszajelzéseket), utána viszont a többi lányhoz képest jelentéktelen vagyok.

A belsőmmel szerintem nincs gond, csupán annyi, hogy nehezebben nyílok meg, így kell egy kis idő, mire feloldódom.

Már kivagyok, mert olyan rossz, hogy a barátnőimnek egy csomó fiú udvarol, ők meg csak úgy koptatják lefele a srácokat, nekem meg kb. egyse. Tökmindegy, hogy a barátnőimnek van-e kapcsolata, vagy sem, úgyis legyeskednek körülöttük a fiúk!

Van egy naiv és "buta" barátnőm(a buta jelzőt a fiúk illették rá), ennek ellenére érte is bomlanak a pasik.

Van egy csúnyácskább barátnőm(tudom, hogy a szépség relatív), de érte is oda vannak.

Szóval mégcsak aztse lehet mondani, hogy a külső vagy a belső a meghatározó. Törődjek bele, hogy ez van? Képet nem akarok küldeni, de kérlek meséljetek hasonló sztorikat, amik jól végződtek? mert már nagyon levagyok törve, mert nem lehet azt mondani, hogy nemt eszek a dolgokért...

2014. aug. 28. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát már ne is haragudj de értelmes fiú/férfi egyáltalán nem bomlana "buta" nők iránt ha igen akkor is csak kalandra.. hány éves vagy azt lehet tudni ?
2014. aug. 28. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de most nincs kedvem ezt végigolvasni, de ha küldesz képet, elmondom a véleményem...igen tudom, hogy felszínes dolog külső alapján ítélni, tudom, ez közhely, mindenki tudja, és mégis így tesz, szóval ugorjuk, küldesz képet privátban?
2014. aug. 28. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
*pacsi* - f/16
2014. aug. 28. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Küldesz képet? :)
2014. aug. 28. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont azért mert nehezebben nyilsz meg. Sokszor a kisugárzás a legfontosabb.

Én sem nézek ki rosszul, csak éppen két szót nem bírok szólni.

A mostani barátom a belsőmbe szeretett bele, egy kicsit gáz de online játékba ismerkedtünk meg. Csak ts-en hallotta a hagnom. És szinte ez alapján szeretett belém. Mert ott nagyon magabiztos vagyok. Persze azért az is kellett hogy találkozzunk párszor, de hamar összejöttünk.

Aki visszahúzódó azt sajnos nehezen veszik észre. Előbe összesen egy barátnőm van. A játékon belül, meg 10-en 20-an írnak rám azonnal ha belépek. A belső nagyon sokat számít. Próbálj meg jobban nyitni az emberek felé.

2014. aug. 28. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
"Képet nem akarok küldeni, de kérlek meséljetek hasonló sztorikat" ;)
 7/8 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és elmondom mi lehet a probléma. Ha a külsőddel nincs, akkor a személyiséged miatt nem "bomlanak" utánad.
 8/8 anonim ***** válasza:
22%
Én személy szerint radioaktív sugárzás behatása után szoktam bomlani.
2014. aug. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!