Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúknak csak addig kellek amíg meg nem kapnak?

Figyelt kérdés
Utána max csak barátkozni akarnak... Én pedig már másodjára szeretek bele, abba akinek csak "addig" kellettem.... Azt mondják a szexuális vágy kielégítéséhez nem kell különösebben jól kinézni, a szerelemhez viszont több kell... Talán én nem vagyok elég bájos és ezért csak a szexre kellek? Vagy ott rontom el, hogy túl hamar adom magam oda annak aki megtetszik?

2013. ápr. 24. 22:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
na látod, tudod te.
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen keresgélsz, gondolom a normálisabbját észre sem veszed.
 3/36 anonim ***** válasza:
valószínűleg a személyiségeddel van gond
2013. ápr. 24. 22:48
 4/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább személyiségbeli dolog lehet... vagy nem vagy jó az ágyban.
2013. ápr. 24. 22:50
 5/36 A kérdező kommentje:
A személyiségemmel? Dehát pont azoknak nem kellek akikkel olyan jól elbeszélgetek.... És akikkel meg nem tudok szót érteni, ők meg nekem nem kellenek... Az a baj, hogy akikkel meg szót értek, ők egy idő után csak a barátot látják bennem.. azt mondják nem tudnak már a szexre gondolni olyannal kapcsolatban akivel ilyen baráti a viszonyuk...
2013. ápr. 24. 22:51
 6/36 A kérdező kommentje:
Jah és az ágyban elégedettek voltak velem eddig...
2013. ápr. 24. 22:52
 7/36 anonim ***** válasza:
Az a pasi, aki nem tud szexre gondolni bármilyen nővel kapcsolatban, aki egyébként külsőleg vonzza, az beteg. Szóval ez csak duma, ne dőlj be neki!
2013. ápr. 24. 22:54
 8/36 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Lehet, hogy olyan korosztályba tartozol, ahol a srácok még főleg skalpokat gyűjtenek és ezért viselkednek így veled. Magyarán nem benned van a hiba.

2013. ápr. 24. 22:54
 9/36 A kérdező kommentje:
De ha meg nem jöttem be nekik akkor miért feküdtek le velem? Nem vagyok egy "szépség istennője" ezt tudom... De csúnyának sem tartom magam, testem arányosan karcsú, arcom kerek, szőkésbarna hajam és kék szemem van... Mégsem akar senki engem, csak szexre.. És ebbe lassan belebetegedek...
2013. ápr. 24. 22:57
 10/36 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2013. ápr. 24. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!