Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúknak csak addig kellek amíg meg nem kapnak?
Akkor úgy tűnik, nem vagy számukra szexuálisan vonzó.
Egyébként ez a legyünk barátok szerintem hatalmas kamuszöveg, de mindegy.
Második, harmadik randin már lefekszel velük??? Ez több mint túl hamar van.
Férfikét mondom neked. Ha egy nőt ilyen könnyen megkapunk akkor eltűnik a varázsa..
A másik meg hogy mert te azt hiszed hogy tudod jó vagy az ágyban, még nem biztos hogy így is van.
Nem csak ti nők, mi férfiak is tudunk szerepet játszani ha muszáj.
Volt rá példa, hogy amikor lefeküdtem egy lánnyal, kiderült az ágyban messze nem volt olyan jó mint vártam, sőt még annál is rosszabb volt. De nem akartam sem magamat sem a lányt kínos helyzetbe hozni azzal, hogy a szex közben abbahagyom, felöltözöm és elmegyek. Szexeltünk, és jól jött hogy szex közben volt kire gondolni.
De a világért nem bántottam volna meg..
29/F
Ezt a ne add magad könnyen dumát én hülyeségnek tartom. Nem egy pasimmal feküdtem le az első randin, és tartós kapcsolat lett belőle. Ha egy nő jó az ágyban, akkor a pasi újra és újra akarja, pláne, ha még más területen is tud valamit nyújtani a nő.
Nekem több "tippem" van, nem tudom, melyik lehet belőle igaz:
1. Túlságosan ragaszkodsz, és ezt a pasik "leveszik"
2. El tudtok beszélgetni, de nem vagy igazi "partner" a számukra, tehát hiányoznak belőled azok a tulajdonságok, amivel egy pasit meg lehet fogni (nőiesség, kisugárzás, stb.)
3. Nem vagy annyira jó az ágyban, mint gondolod
4. A pasinak vannak kötődési problémái, és nem meri felvállalni, ha kötődik valakihez, direkt kilép a kapcsolatból, még mielőtt komolyra fordulna (bár ha több pasinál tapasztaltál hasonlót, akkor ez kevésbé valószínű)
Hűha, tényleg túl gyorsan fekszel le velük.
A férfiak szeretik, ha vadászhatnak egy nőre és utálják, ha a vad magától elesik. Légy visszafogottabb és ha egy pasi azért lép le mert nem adod magad neki oda pár randi után, akkor jobb is ha eltűnnek az életedből.
minden férfi más
beszélgettem is velük, egy éjszakásnak gondoltam, mégis visszajönnek, mindegy hány éves, szóval kedves kérdező, valahol mégis a szexnél kell keresni, netán valamit nem jól mértél fel velük kapcsolatban N
Ez akkora baromság amit mondott neked! Még hogy olyan csaj kell aki csendben van :D Vicc.
Ha nekem ilyen jó nőm (értsd most személyiségre is) lenne, tuti szeretnék vele beszélgetni, barátkozni is, mivel én úgy gondolom az a legjobb kapcsolat ahol mindenkit helyettesít a másik fél (szerető, barát, anya, pszichológus, szakácsnő, baby-sitter..stb). Szóval érted: egy igazi társ a sokszor sivár mindennapokban!
De valahogy még nem akadtam egy ilyen értékes társra...
29 F
2. vagy 3. randi? Ejj...
Az tényleg a nagyon hamar kategória, az a baj, hogy ha nincs valami elképesztően lehengerlő személyiséged, ami egyből mindenkit magával ragad, akkor ennyi idő alatt tuti nem fog hozzád kötődni senki, és ha már a szexet is megkapta, akkor mi értelme lenne tovább próbálkoznia.
Az meg rossz gondolat, hogy ha ennél tovább vársz, akkor megunnak. Ez nem igaz. Aki erre hivatkozik ilyen rövid idő alatt, hogy így már csaak barátnak kellenél, az így próbál manipulálni... ne hagyd magad. Ő is csak szexet akar, de így akarja elérni, hidd el. Hagyd a fenébe.
Én még sose csináltam ilyet, hogy ilyen hamar lefeküdjek valakivel, és még nem is hagytak ott utána soha. Itt lehet a hiba, hogy túl hamar adod magad.
Kicsit jobban helyezd előtérbe a jó fej énedet, és akkor nem akarnak majd egyből a szexszel kezdeni, ha amúgy is jól érzik magukat veled.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!