Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúknak csak addig kellek amíg meg nem kapnak?

Figyelt kérdés
Utána max csak barátkozni akarnak... Én pedig már másodjára szeretek bele, abba akinek csak "addig" kellettem.... Azt mondják a szexuális vágy kielégítéséhez nem kell különösebben jól kinézni, a szerelemhez viszont több kell... Talán én nem vagyok elég bájos és ezért csak a szexre kellek? Vagy ott rontom el, hogy túl hamar adom magam oda annak aki megtetszik?

2013. ápr. 24. 22:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Túl könnyű préda vagy. Ezért nem érdekled őket komolyan.
2013. ápr. 25. 09:07
 32/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azzal van gond, hogy túl hamar adod magad. Ha egy nő igazán érdekes, akkor nem csak amiatt az, hogy még nem sikerült megdugni.

Én a párommal konkrétan az első randin lefeküdtem, de ezt úgy értsd, hogy kb. egy órán belül az ágyban voltunk. Most tervezzük a babát. A kollégiumi szobatársam konkrétan úgy jött össze a férjével, hogy egy buliban tökrészegen szexeltek. Szimpla egyéjszakás kalandnak indult.

Szerintem más irányban keresgélj. Ez lehet a külsőd, a személyiséged, a viselkedésed, akármi.

De az is lehet, hogy egyszerűen két esetből ne vonj le hosszútávú következtetést :)

2013. ápr. 25. 11:42
 33/36 anonim ***** válasza:

Látom, nagyon megoszlanak a vélemények, hogy könnyen adod-e magad, vagy sem. Nekem az a tapasztalatom, hogy vannak férfiak, akiknek számít, hogy a nő ne adja könnyen magát, másoknál meg pont ellenkezőleg.

Namármost: én nem szeretek várni a szexszel. Ilyen vagyok. Hozzám olyan partner illik, aki szintén nem szeret várni a szexszel. Én nem olyanoknak akarok megfelelni, akikkel más az értékrendünk (az önáltatás lenne, színlelnem kellene, hogy más vagyok, ami, és ha már eleve hamis alapokra épül egy kapcsolat, akkor gond van). Akinek számít, hogy a nő ne adja magát könnyen, az nem ENGEM keres. Aki meg örül neki, hogy nincsenek felesleges körök, nem kéretem magam, azzal egy éjszaka után is ki tud alakulni tartós kapcsolat (volt már az életemben sok ilyen példa). SAJNOS olyannal kötöttem össze az életem, akinek fontos volt, hogy várjunk az első szexszel, de utólag nagyon bánom. Abszolút más a szexkultúránk, és ezt hosszú távon nem bírta ki a kapcsolatunk. Most már nem várok, most már én vagyok úgy vele, hogy ha egy pasi nem akar megdugni max. a 2. randin, akkor nem kell! Millió olyan nő van, aki ennek örül, ezt értékeli, akkor ő hozzájuk való! Hozzám olyan való, aki gyorsan túl akar lenni rajta, és azzal együtt is képes értékelni, hogy "könnyen adom magam". Eleve, milyen már ez, hogy "adom magam?". Egymásnak adjuk magunkat, nekem ugyanolyan erős késztetésem és vágyam van, és eszem ágában sincs elnyomni, színlelni.

Szóval én azt mondom, hogy mindenki olyan partnert igyekezzen találni, aki megfelel az ő igényeinek, elvárásainak minden téren: abban is, hogy hányadik randin van szex! Nem érdemes túl sok kompromisszumot kötni, mert hosszú távon visszaüt!

2013. ápr. 25. 11:54
 34/36 anonim válasza:
Bened van a baj...konyen meg adod magad a fiuknak es akkor azutan nekik nincs semilyen kihivasuk hogy ‘‘meg szerezenek‘‘ az olyan mintha egy gyerek szeretne a polcrol egy jatekot ha a szulo meg veszi neki mingyart abban a pillanatban az neki egy idejig erdekes lesz de nem fogja becsulni sokaig,de ha a gyerek maga harcol erte ha o gyujte a penzt hogy az meg legyen neki tovabb fogja becsulni mert o maga torekedet ara a fiuk is valahogy igy vanak remelem erted most :)
2013. ápr. 25. 16:58
 35/36 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy az lenne a baj hogy könnyen adod magadat,én a kapcsolatom elején rögtön lefeküdtem a párommal(ő volt az első),ha tényleg ennyire számítana akkor nem lenne tartós a dolog(lassan másfél éve együtt vagyunk),úgyhogy szerintem a személyiségeddel van gond
2013. ápr. 25. 17:00
 36/36 A kérdező kommentje:
Én teljesen össze vagyok zavarodva.... Köszönöm a válaszokat... Majd kigondolom hogyan tovább.. az a baj, hogy a mostani srácba kezdek beleszeretni....
2013. ápr. 25. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!