Miért van az, hogy emiatt nem kellek a fiúknak?
Figyelt kérdés
nah szóval elég kemény zenét hallgatok, olyan tipikus minden balhéban (nem verekedés!) benne vagyok mert mért ne? a stílusom is elég kemény (nem öltözködés terén)2014. jún. 24. 20:10
1/21 anonim válasza:
Mert senki nem akar egy agresszív, idióta, felfogástalan csajt maga mellé?
2/21 anonim válasza:
Milyen az a kemény zene? Előadókat inkább légyszi.
3/21 anonim válasza:
Mert nekem egy lany kell,nem Hitlerrel akarok jarni.
4/21 anonim válasza:
Mert a fiúknak nem ezek a lányok jönnek be.
5/21 anonim válasza:
Első vagyok:
Azt kifelejtettem, hogy okos ember nem mászik bele felesleges konfliktusokba, miért ne? alapon.
6/21 anonim válasza:
hát mert nem mindeni vágyik ilyenre de biztos találsz magad mellé egy gengsztert
7/21 A kérdező kommentje:
tudok nagyon cuki, aranyos, megértő tipikus barátnő is lenni legalább is jó pár ember szerint, de ha csak látnak hülyülni ezt nem tudják...
2014. jún. 24. 20:14
8/21 anonim válasza:
No para ahogy az idő halad úgy fogsz szép lassan megnyugodni, venni pár értelmes göncöt, elmászni egy jó fodrászhoz, figyelni önmagadra, hogy a társadalom is elfogadjon és akkor majd már te is a kelendőbb kategóriába fogsz tartozni...addig viszont ez van :I
9/21 anonim válasza:
Mert aki keresi a konfliktust, azzal baj van. Mellesleg az emberek nem konfliktust akarnak, hanem nyugalmat alapvetően.
10/21 anonim válasza:
engem is érdekelne milyen az a kemény zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!