Miért van az, hogy emiatt nem kellek a fiúknak?
Figyelt kérdés
nah szóval elég kemény zenét hallgatok, olyan tipikus minden balhéban (nem verekedés!) benne vagyok mert mért ne? a stílusom is elég kemény (nem öltözködés terén)2014. jún. 24. 20:10
11/21 A kérdező kommentje:
Hollywood Undead
ne a dallamokat nézzétek, a szövegeket
aki nem tud angolul és pofázna h ez nem kemény kíméljen pls
2014. jún. 24. 20:22
12/21 anonim válasza:
Mert első benyomásra nagyon negatív hatással van. A férfiak többségben a nőies nőket szeretik. ÉS rólad nem ez jön le.
13/21 anonim válasza:
A Trophy Scars, az kemény. Ez.... siralmas....
14/21 A kérdező kommentje:
12-es: végre egy értelmes válasz...
13-as: erről beszéltem
2014. jún. 24. 20:28
15/21 anonim válasza:
Nem, te arról beszéltél, hogy aki nem érti a szöveget. Elolvastam 4 random szöveget is. Konkrétan siralmas...
16/21 anonim válasza:
" A Trophy Scars, az kemény. Ez.... siralmas...."
Miért kell összehasonlítani?
Én a Trophy Scars-t és a Hollywood Undead-et is nagyon szeretem...
(Bocsi az offért! :) )
17/21 anonim válasza:
Kíváncsi voltam, hogy mi neki a kemény. Nálam mondjuk a Trophy sem annyira kemény, de szöveg szinten majdnem ugyan ott van, csak jobb a megfogalmazás. Ha kemény zenét akarok hallgatni, akkor Neurosis-t hallgatok, vagy When Icarus Falls-t.
18/21 anonim válasza:
Ja és én is bocs az offért. :D
19/21 anonim válasza:
Egy jó kis domina szexben benne lennél? 84/F Írj ha igen!
20/21 anonim válasza:
lol xD
az popzene, ennyit a durvulásról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!