Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem kellek a fiúknak?

Miért nem kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés
Hiába próbálkozom, elutasítanak. Fáj a szívem mert nem tudom mi rosszat tehettem ami miatt elítélnek. Az elutasítások miatt az önbizalmam nulla. Nem vagyok egy szépséghercegnő, de nem vagyok ronda.

2014. júl. 9. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert a szuperpasiknál próbalkozol akiknél melletted 556 lany is..
2014. júl. 9. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Muti képet:D
2014. júl. 9. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ismerjük meg egymást! Engem a lányok utasítanak el! Lehet hogy egymást keressük? Írj privit, és küldj képet.
2014. júl. 9. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
küldj képet
2014. júl. 9. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a fullcap-es?:D
2014. júl. 9. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Tudod mennyi fiú van itt elutasító gonddal,pont mint te.

De erősen látszik hogy erőlteted akkor meg ne csodálkozz.

2014. júl. 9. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Alapból semleges tapasztalataim vannak, de tegnap érdekes dolgot vettem észre. Egy kicsit mélyebben dekoltált felsőt vettem fel, és négyen rámköszöntek, vadidegen fiúk. Egymástól teljesen függetlenek voltak, volt, aki beszélgetni is próbált. Namost: sokan felszínesek. S ha te ezt megkockáztatod, hogy ilyeneket vonzol be, akkor javaslom a külsőségek kiemelését.

Bezzeg ma csak egy lány vett észre :D

2014. júl. 9. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan ez vagyok fiúba, csak nekem nem udvarolnak a lányok, mint neked a fiúk. Szóval feleslegesen hullajtod könnyeid.
2014. júl. 9. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy se szép se ronda akkor pont tökéletes vagy külsőre. :D Valami mással lehet a gond.
2014. júl. 9. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én bár kedves vagyok, de mindíg őszinte, akármi is az igazság! Küldj képet privátban, és megírom a véleményem! :)
2014. júl. 10. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!