Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet "pasizni"?

Hogy lehet "pasizni"?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 10:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
16/l
2014. aug. 28. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Jó helyre teszed a kezed, és nyert ügyed van, meg szépen kell kinézz, a mai világban.
 3/14 anonim ***** válasza:
hamarosan jönnek a "hát rám kell írnod " és hasonló szellemes válaszok.
 4/14 anonim ***** válasza:
szeretnél megtanulni sielni?
2014. aug. 28. 11:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Jellemfüggő minden szempontból. Az érdekel, hogy hogy közelíthetsz egy pasihoz? Esetleg hogy hol tudnál pasikkal ismerkedni?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én neten szoktam, mert élőben két szót nem bírok szólni. A mostani barátomat is neten ismertem meg és tök jól megvagyunk. :)
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha nem vagyok kövér és nagyon csúnya és nem egy nagyon kicsi faluban élsz, nőknek a legkönnyebb.

Bárhova írsz a netre, tuti tapadni fognak rád a pasik :-)

Írhatod beszélgetőoldalra, face-re,ismerkedőre,ide stb...

2014. aug. 28. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Beszélgess fiukkal! Enyi az egész és össze fog jönni
2014. aug. 28. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Na jó, bár nem válaszoltál, azért írok pár dolgot a "neten pasizz" tanácsok közé (bár ez sem teljesen életképtelen, csak úgy tapasztaltam, ha nem személyesen ismerkedtek meg, nehezebb később beszélgetni).

Menj oda egy sráchoz aki bejön külsőre és kezdj vele beszélgetni, ha kell akármilyen hülye ürüggyel. Csajról nem feltételezi az ember, hogy fel akar szedni valakit :D

Komolyan :)

Eltévedtél (még ha a szülővárosod is), keresed ezt vagy azt a boltot (az sem baj, ha ott álltok előtte, sőt, még ki is magyarázhatod, hogy jajj de butuska voltál és mennyire ciki, ezzel megvan a társalgási téma), esetleg ha olvas akkor a könyvről kérdezhetsz, de valószínűleg ha akár csak kicsit is tetszel neki édesmindegy mivel mész oda. A lényeg, hogy mosolyogj és legyél önmagad. Egy jó technika, ha kicsit bevállalósabb vagy és bízol a srácban az is, ha odamész, bemutatkozol, bocsánatkérések között elkéred a telefonját egy hívásra, "mert a tiéd lemerült" majd beírod a számod, elmented névjegynek, megcsörgeted magad; széles mosoly: "Majd hívj" ;) és távozol :D

Sok szerencsét és kérdezz ha bármi hasznosat/érdeklődésedre méltót írtam.

2014. aug. 28. 11:17
 10/14 anonim válasza:
Érdekes...elég friss élményem, és meglepett. Nemrég a Sziget fesztiválon voltam egy napot a barátnőimmel. Az egyik barátnőm bent a fesztiválon találkozott két fiú ismerősével, totál véletlenül és a két srác is hozzánk csapódott. Én 20 éves vagyok fiúk 24 évesek voltak. Az egyik srácnak alapból elég fura stílusa volt, de amint mellém keveredett és kérdeztem valamit vagy csak mondtam valamit, tök flegmán beoltott és tényleg elég bunkón beszélt velem...előszőr kedves voltam mondván jól van nem süllyedek le a szintjére csak azért se. Aztán tele lett vele a tudatom és bár én éreztem rosszul magam tőle mert nem szoktam ilyen lenni másokkal, de ugyanúgy flegmáztam vele meg csipkelődtem és beszólogattam...kerültem. Nah innentől jött utánam mint a pulikutya hangnemet váltott és udvarolt...nagyon fura volt...mondjuk nem vagyok az a nagy pasizós típus, van barátom régebb óta, szóval nem is szorulok most rá, mmint nem célom pasizni buliban vagy ilyesmi....de én eddig mindig azt hittem a magam majdnem 21 év alatt, hogy kedvesnek aranyosnak kell lenni, mosolyogni ...ehhez képest még sosem voltam ilyen flegma és tapadt rám a tag...Mondjuk nem tudom miért lepett meg a dolog...sokszor az olyan lányok után futnak a srácok aki meg sem érdemlik őket.
2014. aug. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!