Hogy lehet "pasizni"?
Ha nem vagyok kövér és nagyon csúnya és nem egy nagyon kicsi faluban élsz, nőknek a legkönnyebb.
Bárhova írsz a netre, tuti tapadni fognak rád a pasik :-)
Írhatod beszélgetőoldalra, face-re,ismerkedőre,ide stb...
Na jó, bár nem válaszoltál, azért írok pár dolgot a "neten pasizz" tanácsok közé (bár ez sem teljesen életképtelen, csak úgy tapasztaltam, ha nem személyesen ismerkedtek meg, nehezebb később beszélgetni).
Menj oda egy sráchoz aki bejön külsőre és kezdj vele beszélgetni, ha kell akármilyen hülye ürüggyel. Csajról nem feltételezi az ember, hogy fel akar szedni valakit :D
Komolyan :)
Eltévedtél (még ha a szülővárosod is), keresed ezt vagy azt a boltot (az sem baj, ha ott álltok előtte, sőt, még ki is magyarázhatod, hogy jajj de butuska voltál és mennyire ciki, ezzel megvan a társalgási téma), esetleg ha olvas akkor a könyvről kérdezhetsz, de valószínűleg ha akár csak kicsit is tetszel neki édesmindegy mivel mész oda. A lényeg, hogy mosolyogj és legyél önmagad. Egy jó technika, ha kicsit bevállalósabb vagy és bízol a srácban az is, ha odamész, bemutatkozol, bocsánatkérések között elkéred a telefonját egy hívásra, "mert a tiéd lemerült" majd beírod a számod, elmented névjegynek, megcsörgeted magad; széles mosoly: "Majd hívj" ;) és távozol :D
Sok szerencsét és kérdezz ha bármi hasznosat/érdeklődésedre méltót írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!