Társkereső oldalakon csajozni / pasizni szerintetek gáz?
Nem gáz, csak nem nagyon fog összejönni...
Ott direkt azért vannak az emberek és sajnos mindig mindenki van olyan hiú, hogy neki a szebb és jobb kell, csak közben aki neki kéne annak is a szebb és jobb kéne, aki nála szebb és jobb, így egy ördögi körben, soha senki sem talál párt...
Jobb a spontán ismerkedés, ahol az ember látja ami van és nem válogathat a szebb és jobb közül, akik meg őt sz**ják le...
nem kell hogy az legyen. Nekem pl tök mind1. Biztos így is van aki a tudtom nélkül társkeresőzik, na bumm, hát nem is gondolok rá.
De nem hiszem hogy ez könnyítene egyesek helyzetén, ,, nah ezt kerestem
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
szóval több esélyed van egy olyan forumon próbálkozni ami érdekel, akármi, akár facebook, mint ezeken az egymást utánzó oldalakon. De ebbe a linkelt kérdésbe le is van írva, most nem írom le újra
"Ilyet én is tudok írni "Szia! :) ez meg ez vagyok hablablablabla" na fuuu.. én se szállnák el saját magamtól, van ennyi realitás érzetem. "
Szóval ha itt akarsz ismerkedni valami bazi jó szöveg kell, mert ha élőben se tudsz, akkor itt se lesz könnyebb, csak nehezebb.
ez tök mind1. De kérdező ezzel most kb meg is válaszoltad a kérdésedet. Mert szerinted aki itt szép annak ott megy, aki meg nem annak nem..
na most ez valószínűleg amúgy is igaz a többi mellé. De mondom nem ezen múlik, hanem ha elolvastad a másik kérdés válaszait akkor még azokról is.
Csak valszeg sokan csak elfantáziálják hogy össze ismerkednek majd, de úgy igazából konkrét elképzelésük baromira nincs. Aztán amikor átvált fantáziából valami unalmas béna reális levelezésbe az egész, nem lesz semmi.
Levelezel valami random akárkivel azt ennyi, erőltettet levelek stb stb.. és ja ha már szép se vagy akkor még annyira se ér semmit. Tehát aki pl nem a szavak embere, az online se lesz az. Azért van több esélye valami forumon, facebookban olyan csoportban ami őt is érdekli ismerkedni, mert ott alapból adott a közös téma, meg eleve más a "légkör", legalább valami összeköt titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!