Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mert van a lanyoknak sokkal...

Mert van a lanyoknak sokkal tobb eselyuk pasizni, mint forditva?

Figyelt kérdés
Ok sokkak tobbet valogathatnak, meg magasabbra teszik a mercet...meg egy ronda csaj is elvarja hogy adonisz pasija legyen. Tobbet valogathattok mint mi.

2014. aug. 8. 14:21
 1/9 anonim válasza:
mert PINA.. Ennyi barátom.
2014. aug. 8. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért mert náluk van a pina. Közhelyes, de igaz.
 3/9 KnightBalazs ***** válasza:
15%
Hát a férfinak megkell harcolni egy csajért ez igy van rendjén. A nő csak választania kell a jelentközök között. A legtöbb esetben de a mai világban van mikor ez megfordul...
 4/9 anonim ***** válasza:

Szóval, mikor és ki is tartott pisztolyt a fejedhez, hogy melyik lányhoz mehetsz oda és melyikhez nem? És ha csak a lányok válogathatnak és a fiúk nem, akkor kik a lányoknál a jelentkezők? Vagy a lányok választják ki, hogy kik jelentkezhetnek, akik közül még majd válogatnak, vagy mi?

Tehát, ha csak azok közül válogatnak, akik jelentkeznek, a fiúk pedig nem dönthetnek, hogy kihez mennek oda, akkor a lányok hogy válogathatnak többet?

(Nincs itt valami logikai bukfenc...?)

2014. aug. 8. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

"Vagy a lányok választják ki, hogy kik jelentkezhetnek"

Igen, viccen kívül éreztetik a lányok a nekik nem tetsző pasikkal, hogy menjenek melegebb éghajlatra, különben baj lesz! Szóval, végül is kiválasztják, ki jelentkezhet!

2014. aug. 8. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert te csak azokat a lányokat nézed, akire sokan pályáznak. Én viszont tudok mutatni sok olyan lányt, akit le se hánynál. Na ezért.
2014. aug. 8. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:

"Én viszont tudok mutatni sok olyan lányt, akit le se hánynál."

Mutass! De szerintem inkább azok tesznek rám magasról és nem fordítva! Nekem már majdhogynem bármilyen lány jó lenne, félre ne értsd, nem szexuális értelemben, hanem egyébként is!

2014. aug. 8. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Kosz a semmitmondo bolcseknek utcso jogos
2014. aug. 8. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mutass! De szerintem inkább azok tesznek rám magasról és nem fordítva! Nekem már majdhogynem bármilyen lány jó lenne, félre ne értsd, nem szexuális értelemben, hanem egyébként is!"

Na be ne add már nekem azt a szöveget, hogy te mindenkinél bepróbálkozol, tehát gyakorlatilag punci legyen, a többi nem lényeg. Persze, hogy nem, de általában az előnyös külső exponenciálisan növekvő számú pasit hoz, míg az előnytelen senkit, annyira, hogy te eleve számba se veszed, mikor valaki egy ilyen kérdést kiír. Eleve azt hogy gondolod, hogy a nők többet válogathatnak, mikor eleve kevesebb a férfi? Ez csak úgy lehetséges, ha van egy réteg, aki valóban válogathat, a többire kevesebb, vagy egyáltalán nem jut pasi.

2014. aug. 9. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!