Srácok! Szerintetek milyen egy jó csaj? Úgy értem pl. :öltözködés, cipő, haj, smink milyen legyen? Mit szerettek egy lányon?
szeretem ha egy lány elegánsan van felöltözve, nőiesen
ha hosszú a haja és ápolt, nincs össze kenve semmivel de meg van mosva, ha nincs túl sminkelve, az nagyon nem tetszik ha tele van festékkel, főleg ha nagyon pderes az arca
azt is szeretem ha jó illata van, hmmm tetszik, ha látszik rajta h ad magára, vagyis nem túl sovány, de nem is kövér
nem kell tökéletes testnek lenni, ennyi bőven elég, ha ilyen egy lány akkor nekem még ha arcra nem is egy miss universe akkor is bejön, ha nem bunkó
minimalis smink,haj mindegy csak apolt legyen,cipo: nekem a tornacipo ill. vans tipusu,oltozkodes: ne miniszoknyas pcsa legyen.. farmer,cicanaci,sugarbird es cuccok bejonnek stb.. mondjuk a sugarbird-et csak azert mondom mert a parom sokszot azokba van :D de sztem leirtam a lenyeget :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!