Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen alakhoz milyen ruhákat vehetnék fel, amiktől vonzó, szexi lehetnék? Milyen sminket használhatnék? Mire figyelnek leginkább a férfiak?
Nagyjából én is így nézek ki, és mindig is gondot okozott nekem, hogy nem találtam megfelelő ruhákat, amik jól is álltak nekem.
A rövid szoknyák a vastag vádlim miatt nem jöhetnek szóba szerintem, sem a forrónadrágok, gondolom.
Általában hosszú nadrágokat és bő pólókat hordok, hogy eltakarjam a felesleget, ami rajtam van, plusz tornacipőt (Converse) veszek fel hozzá. Nyilván ezek nem a legmegfelelőbb cuccok, amik erre a célra jók. :) Sminknek általában csak egy kis szempillaspirált dobok fel, néha szájfényt, illetve egy kevéske szemceruzát, de csak halványan. Tust, szemhéjceruzát, púdert nem használok, alapozót is csak akkor és ott, ahol kisebesedik/pattanásos lesz a bőröm. Milyen ruhákat hordhatnék, ami jól is áll, és még a fiúk is megfordulnának utánam, ha felveszem? Nem köldökig kivágott pólót, persze, hanem valami diszkrétebbet. Kiegészítők, esetleg? Magassarkú cipők? Mivel dobhatnám fel a sminkemet?
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
18/L
U.I. Fogyózóm, tornázom, szóval nem az van, hogy csak a ruhákkal akarok változtatni magamon, már fogytam 11 kilót, de még mindig van rajtam bőven felesleg, aminek a leadásán folyamatosan dolgozom! De az eddigi fogyásbeli sikereket tekintve szeretnék már csinosabb ruhákat is, és változtatni a stílusomon!
A smink természetes hatású szemhéjpúder pl: krémszínek majd erre egy szépen meghúzott tusvonal, szempillaspirál majd a szemöldök szép színnek megfelelően kihangsúlyozva nem műhatást keltve. Szájfényt nem szeretek mert ragad helyette inkább a rúzst javaslom, alapozót ha nincsenek hibáid akkor elhanyagolható de pl egy kis korrektort a karikák elfedésére (ha van) tehetsz :) Sok sikert a fogyózáshoz és kitartást :) 21/L
Férfiként azt mondom, hogy igyekezz a melleidre terelni a figyelmet, illetve próbáld a szemeidet hangsúlyozni.
Úgy tudom elég sok ismert optikai turbó létezik, pl. magassarkú javít az arányaidon, a széles öv ugyancsak.
Kerüld a nőietlen dolgokat: rövid haj, szemüveg,stb.
Azért azt viszont ne várd, hogy meg is fordulnak majd utánad a srácok. Vagyis ha eddig nem tették, ne ilyen csodákra várj.
Ízléses és nőies, ez legyen a célod és a karcsú derék hiányát igyekezz belső értékek ígéretével kompenzálni, ez lehet a reális cél.
A fogyózásnál vedd figyelembe azt, hogy a szénhidrátokat kell kerülnöd igazán, de azt nagyon. Ha betartod, lehet hogy csodát fogsz látni mégis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!