Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire szól bele a barátotok a külsőtökbe? Haj, smink, öltözködés, testalkat, köröm stb.
Hajam ő festi :)
öltözködésbe kb annyira mint én az övébe (volt pár ruhája,ami szerintem csunya,együtt választottunk helyette ujakat,azóta csak olyat vesz ami nekem is tetszik,szóval én is próbálok neki tetszeni,és együtt vásárolunk)
Testalkatom vékony volt mindigis,senki kedvéért nem hiznék meg :)
Körmöm saját szép hosszu,igy tetszik neki is,nincs vita.
Smink szolid,nem emlékszem,hogy szólt volna (najó,ha elkenem szól persze)
Ilyen volt az exem is, ő nem öltözködik kihívóan, csak csinosan. MOndhatom, a sarkon a kurv.ák szebben voltak felöltözve...
Manapság sajnos igen sok nő szeret ribisen öltözködni meg tetszelegni másoknak.
a körmöm magamnak csinálom, amikor valami újat próbálok, meg szoktam kérdezni, hogy mi a véleménye
régebben felül festettem a szemhéjam, aztán azt mondta, hogy elég a szempillaspirál, azóta csak azt használok :)
a testemet mindig dícséri, soha nem szólt még be
az öltözködésembe se szól bele, max ha együtt vásárlunk, csak akkor szól meg 1-2 cuccot, amit kinéznék magamnak, de bízom az ízlésében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!