Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik típus jön be? (többi lent)
Nem tudok választani, hogy melyik irányba induljak el.
Ti melyik stílusú csajt választanátok? Pl. van egy csaj, szép, vékony, hosszú fekete haja van. Mi jön be,ha:
- nagyoooon mini szoknya, cuki csillogós top aminek nagyooon mély dekoltázsa van, kivan szinte,15 cm tűsarkú, smink lv. 1000, cuki rózsaszín virág a hajba, pink körmök, pink táska, lógós flitteres fülbevaló hozzáillő nyakláccal
- baseball sapka, szaggatott farmer, vmi fekete + koponyás tank top, magasszárú tornacipő, feketére kihúzott szemek+ max. kicsi szájfény,fekete köröm, koponyás füli,vmi menő nyaklánc
- emo
-hipster
ha ezeken kívül ti ajállanátok vmi másfélét ami bejön azt írjátok le ide v privibe! köszi! :D
Hány éves vagy, 12?
Ne válaszolj...
És miért akarsz te tucatember lenni? Miért nem tudsz te magadnak egy egyéni stílust kialakítani?
De ha egy akarsz lenni a sok közül, akkor inkább legyél sportos megjelenésű.
mik ezek a fos végletek?
csak legyél normális! vagy az már nem menő?
Akkor kapsz egy választ tőlem is.Én az elsőt nekem ez jönne be,ha úgymond ribis és cuki.Attól még lehet értelmes csaj.
És nem tizenéves vagyok,ma holnap 3. X-ben lépek. :D
25Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!