Lányok, miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal facebookon és egyszer csak úgy dönt, hogy nem ír vissza pedig semmi kínosat nem kérdeztem tőle amire nem akarna válaszolni. Ez már másodjára történt meg velem. De miért? :(2014. aug. 27. 21:29
1/10 anonim válasza:
megunt, nem érdekled.
lépj tovább
17L
2/10 anonim válasza:
Én azután csináltam ilyet, hogy képeket kért a lábamról...
3/10 anonim válasza:
Nincs kedve mert olyan kedve van.
4/10 anonim válasza:
Rájött hogy nem akar tőled semmi...
6/10 anonim válasza:
Ha ezen megsértődsz, mi lesz később? Nekem van, hogy dolgom akad és csak 3 óra múlva tudok válaszolni. Ha gondja van, felhív.
L
7/10 A kérdező kommentje:
Az illető már két napja nem válaszolt arra a kérdésre, hogy merre lakik, szóval sz..ik rám.
2014. aug. 27. 21:35
8/10 anonim válasza:
Nagy a konkurencia és talált valakit akinek több a pénze, sármosabb, stb... Lépj tovább és ne ismerkedj ribizlikkel.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem volt ribi, szép lány volt, akiért megérte volna harcolni. Én pedig sportos alkatú vagyok és nem mondanám csórónak magam szóval nem értem mièrt...
2014. aug. 27. 21:40
10/10 anonim válasza:
Majd ír nyugi:)Kérdezd meg mi a gond ha sokáig nem jelentkezik nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!