Lányok lenne valakinek kedve átjönni filmezni? Most vettem új tv-t.
Egyébként meg összeengedném a bmw-det haverom "szar" szuzukijával, tuti lealázna vele.
hát ezen most beszartam a röhögéstől, köszi
WÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem lehet annyira felspécizni?
Szerintem nem egyről beszélünk.
1.6-os turbós motor, végletekig könnyített kasznival, összkerékhajtással, rövid áttételekkel (400m-re optimalizálva).
Olyat gyorsul, mint egy TU-154-es :-)
Az igaz, hogy a végsebessége nem sok, épp a rövid váltó miatt, viszont azon a 400-500 méteren biztos odaver egy széria bmw-t (mint ami a képen van).
#43:
Sokan szeretnének olyan csórók lenni, hogy 20 millás autót tudjanak venni maguknak ... Bár valóban a 7-es széria legkisebbje ez nem is kétséges. Az én nézőpontomból nem annyira csóró, aki 7-est vesz, még ha a legkisebbet is ... gondolom ki országunkban vannak még páran így ...
Ti mondtátok, hogy nem lehet felhúzni a szuzit annyira, meg hogy szar, vsak azért írtam.
Mellesleg nézd meg mennyiből dolgozik a bmw és a suzuki.
#40 nem érdekel, hogy mi divat, mi nem. A ladának van egy varázsa, amit te valószínűleg nem értesz. Nem csak a romák járnak vele vasazni, egy OT-s lada 3-4 milliót is ér vagy akár többet is. Szerinted miért építenek lada versenyautókat rallyra, több 10 milliót ölve bele, mikor abból már lehetne "divatosabb" autót is építeni?
Viszont a subarummal tuti odavágtam volna anno, bár az nem mehetett közúti forgalomba.
46.
Ha újonnan vette az más. De megnézném én, hogy a legújabb 730-ast lenyomja egy a6 quattro...gondolom az is 3.0 tdi..akkor van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!