Lányok lenne valakinek kedve átjönni filmezni? Most vettem új tv-t.
mercedes kényelmeség bmw sportoság, én sportos vagyok, ki is vagyok kicsit gyúrva...
aki meg itt beszólogat annak suzuki wagon r+-ja van hahahahaha
Józsi, te vagy az?! :D
Viccet félretéve! Miért írtad ki ezt a kérdést? :) Ha valaki mondjuk 200 km-re lakik tőled, akkor elmész érte a sportos kis BMW-del? De, ha valóban annyira jó és tehetős pasi vagy, akkor meg biztosan akad a környezetedben is olyan lány aki örömmel lepippantana a Barátok közt alatt! Hány éves is vagy? Mert, ha jól látom azt nem említetted. Van munkahelyed? Hol dolgozol? Vagy miért is vagy te jobb férfi az átlagnál? Mire fel hiszed magad ilyen nagynak? :)
jééé akkora monitorom van!
oké, BMW-m nincs, de van ventilátorom!
Ha jó csaj akkor lemegyek, írj rám nyugodtan, írjatok lányok. ;)
Vállalkozó vagyok, virágcserepekkel meg samponokkal foglalkozom. 19 éves vagyok.
# 24 Csak próbált okosnak tűnni az a balf asz, mert suzukija van... egyébként az nem törölköző, hanem perzsa selyem terítő.
22.! Nagyon egyetértek Veled:)
Én jó messzire elkerülöm az ilyen hapsikat, nincs is annál kiábrándítóbb, ha egy férfi ilyen cuccokkal akar felvágni. Egyébként van a lányoknak egy (sajnos) elég széles rétege, akiket ezzel biztosan meg tudsz fogni. Nos, azt hiszem, mindannyian tudjuk, mi az ő összefoglaló nevük:D:D
Ja, és 24/N
Érdeklődve nyitottam meg linkeket, de csalódnom kellett..
Mikor tv-re, akkor azt gondoltam, hogy kb. akkora, mint barney-nak így jártam anyátokkal-ból na az tv!!
De ez.. pff
Azt ez neked kocsi?!o.O
Ha már idejössz 'hülyíteni' a népet és azt hiszed, na most menő vagyok, legalább tennéd oda jobban magad.
Amúgy naiv vagy, ha azt hiszed, hogy van, aki erre vevő, mert ez nem igy van.
Szerencsére egyikre sincs szükségem, pláne nem egy ilyen műmájerre! Ha azt hiszed ebből áll a világ akkor még nagyon sokat fogysz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!