Kb egy éve beszélgetek egy lánnyal úgy hogy kb amikor fennt van (facebook) akkor rámir vagy fordítva. Persze több mint egy éve ismerem. Érzek valamit iránta de pontosan nem tudom mit?
Figyelt kérdés
Ha szerelmes lenne belém én is azt mondanám ... de bizonytalan vagyok most nem vagyok benne biztos hogy mit érzek... szóval nemértem magam... ha valamit erre tudtok irni megköszönném2014. aug. 25. 22:38
1/6 anonim válasza:
hívd el randira, aztán kiderül minden... :)
3/6 anonim válasza:
Kicsit kevés az információ. Korotoktól, személyes kapcsolat milyenségétől és sok mástól is függ, hogy a randi-e a legjobb megoldás. Ha amúgy személyesen is sok időt töltötök együtt, és jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor megéri megpróbálni, amúgy azt mondanám, hogy csak közös programokat szervezz mindenféle cimke nélkül, ahová hívhatsz akár több embert is, aztán majd meglátjátok, hogy hogyan jöttök ki, és talán kevésbé leszel összezavarodva :)
4/6 anonim válasza:
Még nem találkoztatok személyesen? Nekem volt régebben hosszú évekig így valaki, aztán átváltottunk telefonra, órákat tudtunk beszélni. Mindent tudtunk egymásról. Soha nem találkoztunk, mert félt, hogy attól megváltozik valami, és neki pont erre a fajta kapcsolatra volt szüksége. Minden nap beszéltünk, egy szokássá vált. Össze lehet keverni más érzelmekkel könnyedén, de 1 év után azt mondanám, hogy inkább csak egy ragaszkodás, megszokás.
5/6 anonim válasza:
Majd ha lesz valami fejlemény, írd meg légyszi, mert kíváncsi vagyok, hogy hogy alakulnak a dolgok! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nos lett fejlemény ... beleszerettem egy másik lányba
2014. szept. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!