Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a lány elfogadja a fiú...

Ha a lány elfogadja a fiú meghívását, cserébe elvárhat viszonzást?

Figyelt kérdés
Tehát: egy buliban egy srác meghív egy vagy több italra egy lányt, aki el is fogadja, akkor a srác jogosan várja el, hogy valamiféle viszonzás legyen? Én abból indulok ki, hogy a lány azért fogadja el, mert tetszik neki a pasi, ezért flört vagy smárolás már belekalkulálható nem?

2014. aug. 24. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te érzed. a fiú meghív mert bejössz neki próba szerencse alapon. aztán hogy neked bejön-e a srác az már más kérdés, viszonozd úgy amit még nem érzel túlzásnak
2014. aug. 24. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Vannak csajok akik minden pénz nélkül mennek bulizni. És annyit isznak amennyi meghívást kapnak.

Meg vannak nem ilyenek is :)

2014. aug. 24. 12:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Én csak olyantól fogadok el meghívást, aki bejön. Ha van benne több is, bár valószínűleg nem a buliban, de később megkeresném.

L

2014. aug. 24. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Abszolút. Egy másik italt várhat cserébe.

Nehogy már fizessünk az ismerkedésért a lányoknak! :D

2014. aug. 24. 12:41
 5/12 A kérdező kommentje:
De most akkor ez nem ribiség, ha egy lány direkt azért flörtöl valakivel, hogy meghívja és neki ne kelljen fizetnie az italért, közben semmit nem akar a pasitól?
2014. aug. 24. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Egyáltalán nem. Ez hatalmas probléma a mai világban, hogy a pasik azt hiszik, nekik bármi is jár. Akkor ne hívja meg őt italra, de ez rohadt gyökér dolog. Nem jár neked lófasz se, azért, mert meghívsz valakit egy italra. Főleg nem szex meg csók meg ilyesmi.
2014. aug. 24. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem ribiség, csak genyóság. Én pl sose fogadom el idegenek meghívását. Iszok velük, de magamnak fizetem. Pont azért, mert azt hiszik, azért mert vettek nekem egy viszkit, már le is szopom őket. Csak ismerősöknek, haveroknak hagyom, hogy meghívjanak.
2014. aug. 24. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:

"De most akkor ez nem ribiség, ha egy lány direkt azért flörtöl valakivel, hogy meghívja és neki ne kelljen fizetnie az italért, közben semmit nem akar a pasitól?"

Az ribiség, ha valaki ingyen italért flörtöl. De az nem, hogy ha hagyja magát meghivatni egy italra, akkor is, ha a pasi nem tetszik. Feltéve, hogy cserébe Ő is meghivja valamire.

2014. aug. 24. 13:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os és 7-es,

eszem ágában sincs ribinek gondolni a nőket, de az akkor mégis becsapás, ha elfogadja az italt és semmiféle reakciót nem kap a pasi (nem orális kielégítésre gondolok, de legalább egy ismerkedés elkezdésére).

2014. aug. 24. 13:29
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as,

amit a mondatod másik felében írtál azt helyt álló, csak végül is semmi értelme, ha nem tetszik egy pasi, akkor minek állnál szóba vele, minek fogadnád el a meghívását?

2014. aug. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!